YusufEymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Kardeşim çok net bir nvidia fanboysun.Ne alıyorsan al kimsenin umurunda değil.Ben tavsiyemi yaptım.9070 XT şuan en çok satan ekran kartlarından eminim ki fsr4 artacaktır.Optiscaler da gayyet kaliteli veriyor.Boşuna ağlama yani.3. parti yazılım tavsiyesi verdiğinin farkında mısın, 30 bin lira kart alıcak adama optiscaler öneriyorsun. Sorum FSR4 kalitesi yada DLSS4 kalitesi değil, ben bu bütçelere kart alıyorsan bana verdiği konfor önemli. Diyorum ki 9070XT aldım diyelim, herhangi bir oyuna girdim ve baktım FSR2 var ayarlarda diyelim. FSR2.0 nın kalitesinin berbat olduğnu biliyorum ve FSR4 yapmak istedim, bunu yapabiliyor muyum burası önemli için. 7 bin lira muhabbeti yapmak yerine 32-35K verdiğimiz kartın konforunu düşünmeliyiz. Çünkü ben FPS için kart alan birisi değilim. Sen bana optiscaler öneriyorsun neresi mantıklı bunun, şimdi cahil olsam 32 bin liram çöpe gidecek bumu yani öneri kalitesi bu forumda.
Eski oyunlardan kastım, oyuncular güncel oyunları oynamıyor çünkü optimizeleri kötü, yüzdelik olarak 5 yıl önceki oyunları oynuyormuş çoğunluğu, bende öyleyim şimdi bu kart bana güncel teknolojisini eski oyunlarda çalıştırabilcekmi burası kritik nokta bunu sordum, çünkü NVIDIA tüm dlss desteklediği oyunlarda 500 den fazla oyundan bahsediyoruz, DLSS4 açabiliyor tek tıkla driverdan.