Öneri İGame RTX 5080 Vulcan beyaz ekran kartı Türkiye'de satışa çıktı!

Fiyat da iyi. Bu fiyatlarda orta giriş seviye modeller varken böyle tasarımlı ve üst model bir 5080 almak güzel.
para olsa düşünmeden alırım da yok işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi duruyor ama bu daha yakışıklı bence
Alıntıyı görüntüle
Forumda ismi "pchocası" olan bir arkadaş da colorful alınmaz sorun yaşarsın falan diyor :D
yok hacı saçmalama öteki daha sağlam duruyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
para olsa düşünmeden alırım da yok işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hacı saçmalama öteki daha sağlam duruyor
Ben öyle full beyaz sevemiyom. Bazı çizgiler hoşuma gidiyor. Attığımda da pembe beyaz var renk uyumu güzel ve grafiği gibi durduğundan hoşuma gidiyor.
Bir de ilk sistemindeki kart gelmesini bekliyorum iki gözümün çiçeği

58k ya Galax 5080 var, o 58k ya satılıyor ama bu 68k ya ne güzel iş valla ve incehesap Gainward 5080 ni de 49k ya sattı 2 hafta önce. Anladığım kadarıyla bu 5080 ler tam keklik avı gibi kart olmuş :)

58k ya Galax 5080 var, o 58k ya satılıyor ama bu 68k ya ne güzel iş valla ve incehesap Gainward 5080 ni de 49k ya sattı 2 hafta önce. Anladığım kadarıyla bu 5080 ler tam keklik avı gibi kart olmuş :)
galaxdan da gainward'dan da tasarım ve sogutma anlamıyla üstün bir kart.

Bak şimdi rogla bunun aradında kaldım test videosu var mı acaba bunun

Off kral çok fena duruyor bu arada ekran kartı. Oled monitör kovalıyordum şeytan diyor çek bundan bir tane

Bu kartı çıktığı gün aldım ve kaç aydır beklediğim sistemi dizdim. Colorful'dan bu kaliteyi beklemiyordum. Kart aşırı ağır ve sağlam, heatsink'i bile beyaza boyamışlar. Ters fan düzgün çalışıyor, ROG Astral incelemelerindeki gibi ses çıkarmıyor. Oyunlarda sıcaklıklara çok bakamadım daha ama TechPowerUp'da çok iyi performans gösteriyordu. Fan sesi hiç gürültülü değil. Coil whine yok denecek kadar az, PC'ye kulağımı dayayınca çok az duydum. Paketleme de mükemmeldi. İçinden çıkan destek aparatı bile kaliteli, metalden yapılmış.

Bayağı büyük bir kart, almadan önce kasanıza sığıyor mu diye bakın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri