En iyi hamburgerci önerisi

Saçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor
Birader niye forumdasın ya o zaman ? forum kültürü ne demek bilmiyorsun , cahil cahil konuşuyorsun.
Yeminle kayıt olurken kültür testi şart oldu senin gibiler yüzünden.

Birader niye forumdasın ya o zaman ? forum kültürü ne demek bilmiyorsun , cahil cahil konuşuyorsun.
Yeminle kayıt olurken kültür testi şart oldu senin gibiler yüzünden.
bu venüs gerçekten garip bir insan açtığı konular olsun milletin konularına laf atıp daha saçma konular açması olsun garip yani ben venüsü gördüğüm zaman artık konuya bir şey yazasım gelmiyor

bu venüs gerçekten garip bir insan açtığı konular olsun milletin konularına laf atıp daha saçma konular açması olsun garip yani ben venüsü gördüğüm zaman artık konuya bir şey yazasım gelmiyor
Ben de engelli zaten gözükmüyor mesajları ben bir şeyi için engellemişim bu sıkıntılı arkadaşı zaten , baktım herkes aynı kişiyi yazıyor merak ettim baktım yoksa ben çoktan engellemişim bunu.

Sırf patatesleri için bile Burger Heaven a gidebilirim😋 Istanbul da var mı bilgim yok
Patatesleri doğradıkran sonra sirkeli kaynar suya atıp 10-15 dakika haşlayıp kızartırsan dahada gitmene gerek kalmaz.Diyeceksin bir öğün için haşlamaklamı uğraşıcam fazla haşlayıp dolapta saklayabilirsin.

Saçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor
kaybol la buradan, adam efendi gibi soru sormuş. cevap yazmak sana düşmüyor. insanlar burada vakit geçirip eğlenebilir. buna kimsenin de karışmaya hakkı yoktur.

Asil konuya gelecek olursak, avrupa yakasında Beşiktaş'taki burgercileri tercih edebilirsin. Asya'da zaten yukarda yazan arkadaşlar var. Kadıköy, Maltepe gibi konumuna yakın olacak yerlerden yiyebilirsin.

Geri