Çözüldü✓ James Donkey Epic Q40 almayı düşünüyorum fiyatına değermi?

Buna para vermektense giderim 60 Hz monitor alırım daha iyi
James Donkey e laf atanların tek suçu popüler kültürün kölesi olmak RGB yanınca iyi fiyat artınca elit sanan tayfa kaliteyi markada değil fiyatta arıyor. Biz işin teknik kısmına bakıyoruz: Aynı sensör, aynı switch, aynı performans sadece etiketi farklı. James Donkey, paranın karşılığını sonuna kadar veriyor. siz hala marka peşindeyseniz, teknoloji değil etiket topluyorsunuz demektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su James Donkey önermeyi ve almayı bırakın artık tamamen para israfı müşteri hizmetleri ayrı mesele zaten

Adında hayır yok zaten

Donkey
James Donkey e laf atanların tek suçu popüler kültürün kölesi olmak RGB yanınca iyi fiyat artınca elit sanan tayfa kaliteyi markada değil fiyatta arıyor. Biz işin teknik kısmına bakıyoruz: Aynı sensör, aynı switch, aynı performans sadece etiketi farklı. James Donkey, paranın karşılığını sonuna kadar veriyor. siz hala marka peşindeyseniz, teknoloji değil etiket topluyorsunuz demektir

Linkteki monitör kağıt üstü verileri ve fiyatı ile dikkatimi çekti sizce bu monitör nasıl? alınır mı?
ihtiyacın var ise al tek sorun bozulursa parca sıkıntısı ceke bilirsin...

Linkteki monitör kağıt üstü verileri ve fiyatı ile dikkatimi çekti sizce bu monitör nasıl? alınır mı?

ihtiyacın var ise al tek sorun bozulursa parca sıkıntısı ceke bilirsin...

Sponsorluk aldın herhalde akraban olsa bu kadar savunmazsin
Denemek için aldığım 3 monitörleri de sorumlu çıktı müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ama sorun müşteri hizmetleri yok
Satın aldığım siteye iade ediyorum firma kabul etmiyor param çöp oldu sen hâlâ adamları savunuyorsun herhalde e-ticaret sitelerindeki yorumları yada şikayetvar gibi siteleri kontrol etmiyorsun

Geri