Yardım Colorful Marka ekran kartı kullanan var mı?

Genel olarak anakart yazılımından şikayetçi olan kullanıcılar var fakat ekran kartı için markanın pek önemli olduğunu düşünmüyorum.
ekran filan var ya ondan dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi gpu hocam linkleyin bi zahmet bakayım.

ekran filan var ya ondan dedim

Tepe modellerden biri. Full metal işçilik ve kaliteli fanlar kullanmışlar. Kontrolcüler ve mosfetler de iyi. PCB idare eder, ASTRAL-AORUS kalitesinde değil. Ama Super modeller yoldayken almayı düşünmüyorsunuz değil mi?

Tepe modellerden biri. Full metal işçilik ve kaliteli fanlar kullanmışlar. Kontrolcüler ve mosfetler de iyi. PCB idare eder, ASTRAL-AORUS kalitesinde değil. Ama Super modeller yoldayken almayı düşünmüyorsunuz değil mi?
Hocam bende testlere baktım astrale baya yakındı. Ama pcb filan pek anlamıyorum. Nelerde fark var bu ekran kartı ile astral arasında mesela ne gibi

Bende düşünğyordum almayıda süper modeller ne zaman gelecek? Birde onlarda ilk zamanlarda pahalı gelmez mi

SA hocam colorful markası bence iyidir, f/p bir şirket özellikle ekran kartlarında. Millet asus, msi olsun diye 5 6k fazladan veriyor yazık günah gerçekten.

powercolor nasıldır karıştırılıyo hep
aynı klasman hocam powercolor ve colorful markaları birbirlerine denktir genelde

Bende Vulkan'dan daha düşük iGame Ultra RTX 4070 Super var, memnunum 2 yıla yakın olmuştur herhalde alalı. Yazılımı aslında iyi gibi duruyor ama klasik Çinli işi karışık :D

powercolor nasıldır karıştırılıyo hep
Powercolor sadece Amd için üretim yapıyor, red devil serisi tuğla gibi sağlam karttır. Hellhound gibi 3 Fanlı modelleri oratalama modeller performansı üzmez. Dual kartlarını tasarım olarakta soğutma olarakta pek beğenmiyorum , güzel fiyata bulursan alınır tabi asla alınmaz değil.

Colorful Marka ekran kartı kullanıp herhangi bir yazılım sorunu v.s yaşayan varmı? iyi midir? ekran kartı markası yazılımı v.s
5070 aldım ama sistemi kurmak hala nasip olmadı bir sorun olacağını sanmam taş gibi firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri