7700XT / 7500F Sisteme 28k Verilir mi ?

Yiit_

80+
Reaksiyon skoru
36
Dostlar selam.
1753838262507.webp

Arkadaş 28k yazmış ilana monitörde Msi marka. Sizce alınabilir bir fiyat mı ?

Söylendiği gibiyse 25 teklif et çok çok 26 dersin full set olduğu için

Söylendiği gibiyse 25 teklif et çok çok 26 dersin full set olduğu için
Pazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan bütçe ile 1tb m2 ssd, +16 ram, kaliteli sıvı/hava soğutma vede kalvye almayı düşünüyorum.
Arkadaş psu belirtmemiş onun harici anakart güzel
Psu değiştirecek bütçe ayırdım hocam kafada.

Sizce bu sistem orta-üst segment için nasıl 2k bir deneyim hedefliyorum. İlerde monitörü satıp 2k ya geçerim diyorum.

Pazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan bütçe ile 1tb m2 ssd, +16 ram, kaliteli sıvı/hava soğutma vede kalvye almayı düşünüyorum.

Sizce bu sistem orta-üst segment için nasıl 2k bir deneyim hedefliyorum. İlerde monitörü satıp 2k ya geçerim diyorum.
7700xt 2kda Şuan bile sıkıntı çıkarmaz yine de bi sonraki jenerasyon ekran kartları çıkınca 2kya geçersin mantıklı bi plan olmuşnsadece monitör ve ekran kartı değişir 7500f 5070ti gibi kartlarla bile 2kda sıkıntı çıkarmıyor

İyi duruyor hocam her şey dahil ram in gecikme değeri psu modeli gibi her şeyi açık bir şekilde öğrenmekte fayda var kule fan var mıydı sistemde

7700xt 2kda Şuan bile sıkıntı çıkarmaz yine de bi sonraki jenerasyon ekran kartları çıkınca 2kya geçersin mantıklı bi plan olmuşnsadece monitör ve ekran kartı değişir 7500f 5070ti gibi kartlarla bile 2kda sıkıntı çıkarmıyor
Tabi hocam zamanla geliştirme yapmak planlarım dahilinde
İyi duruyor hocam her şey dahil ram in gecikme değeri psu modeli gibi her şeyi açık bir şekilde öğrenmekte fayda var kule fan var mıydı sistemde
Satıcıdan hala cevap bekliyorum hocam detaylı bilgi edinmek için

Tabi hocam zamanla geliştirme yapmak planlarım dahilinde

Satıcıdan hala cevap bekliyorum hocam detaylı bilgi edinmek için
Hocam elden alacaksınız deeğil mi ful sistemi kargo ile almak pek mantıklı gelmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri