Arkadaş psu belirtmemiş onun harici anakart güzelDostlar selam. Alıntıyı görüntüle
Arkadaş 28k yazmış ilana monitörde Msi marka. Sizce alınabilir bir fiyat mı ?
Pazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan bütçe ile 1tb m2 ssd, +16 ram, kaliteli sıvı/hava soğutma vede kalvye almayı düşünüyorum.Söylendiği gibiyse 25 teklif et çok çok 26 dersin full set olduğu için
Psu değiştirecek bütçe ayırdım hocam kafada.Arkadaş psu belirtmemiş onun harici anakart güzel
7700xt 2kda Şuan bile sıkıntı çıkarmaz yine de bi sonraki jenerasyon ekran kartları çıkınca 2kya geçersin mantıklı bi plan olmuşnsadece monitör ve ekran kartı değişir 7500f 5070ti gibi kartlarla bile 2kda sıkıntı çıkarmıyorPazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan bütçe ile 1tb m2 ssd, +16 ram, kaliteli sıvı/hava soğutma vede kalvye almayı düşünüyorum.
Psu değiştirecek bütçe ayırdım hocam kafada.
Sizce bu sistem orta-üst segment için nasıl 2k bir deneyim hedefliyorum. İlerde monitörü satıp 2k ya geçerim diyorum.
İyi duruyor hocam her şey dahil ram in gecikme değeri psu modeli gibi her şeyi açık bir şekilde öğrenmekte fayda var kule fan var mıydı sistemdePazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan bütçe ile 1tb m2 ssd, +16 ram, kaliteli sıvı/hava soğutma vede kalvye almayı düşünüyorum.
Psu değiştirecek bütçe ayırdım hocam kafada.
Sizce bu sistem orta-üst segment için nasıl 2k bir deneyim hedefliyorum. İlerde monitörü satıp 2k ya geçerim diyorum.
Tabi hocam zamanla geliştirme yapmak planlarım dahilinde7700xt 2kda Şuan bile sıkıntı çıkarmaz yine de bi sonraki jenerasyon ekran kartları çıkınca 2kya geçersin mantıklı bi plan olmuşnsadece monitör ve ekran kartı değişir 7500f 5070ti gibi kartlarla bile 2kda sıkıntı çıkarmıyor
Satıcıdan hala cevap bekliyorum hocam detaylı bilgi edinmek içinİyi duruyor hocam her şey dahil ram in gecikme değeri psu modeli gibi her şeyi açık bir şekilde öğrenmekte fayda var kule fan var mıydı sistemde
Hocam elden alacaksınız deeğil mi ful sistemi kargo ile almak pek mantıklı gelmesiTabi hocam zamanla geliştirme yapmak planlarım dahilinde
Satıcıdan hala cevap bekliyorum hocam detaylı bilgi edinmek için