2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

Gustavz

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşımdan çok az kullandığı Seti (G29+Shifter) stand ile birlikte 8-9k civarı bir paraya almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Stand ve shifter ile birlikte 8-9K'ya bulabilirsen kaçırma. Başlangıç için güzel bir set, tavsiye ederim. En büyük eksisi, dişli sisteme sahip olduğu için sesli çalışması diyebiliriz.

İkinci el temiz garantili bulmak lazım bende bakınıyorum

arkadaşım Shifter çalışmıyor demişti daha önceden. Bu ara sordum sen ayarlayamamış olabilir misin diye olabilir dedi. Hor kullanmayı geçtim sıfır aldığı setle adam akıllı oynamadı bile. Sizce Riski almaya değer mi?

arkadaşım Shifter çalışmıyor demişti daha önceden. Bu ara sordum sen ayarlayamamış olabilir misin diye olabilir dedi. Hor kullanmayı geçtim sıfır aldığı setle adam akıllı oynamadı bile. Sizce Riski almaya değer mi?
yani urunun garanti durumu kozmetigi iyise al

Valla hocam ben 2025te 15kya 0ını aldım direksiyon + shifter o paraya her aksamı çalışan temiz g29 varsa bence kaçırma kesinlikle keyif veren güzel bi direksiyon seti. En iyisi değil mutlaka ama kesinlikle iyi

Arkadaşımdan çok az kullandığı Seti (G29+Shifter) stand ile birlikte 8-9k civarı bir paraya almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Alınabilir ben de uzun zaman g27 kullandım şuan elimde g923 var bence almalısın

Geri