Hocam önceki yazdığıma bakarmsınEğer takıntılı biriyseniz iade edin değilseniz kullanılabilir bence
bende öyle düşünüyorum. bakalım akşam tekrar bir fps'e bakacağım. benim eski 4070ti'den az almaya devam edersem . büyük ihtimaller iade ederim.ben bu sese katlanamaz iade ederdim
Genelde hoparlör de oynuyorum. takıntılı değilim ama çok kafa s...yorEğer takıntılı biriyseniz iade edin değilseniz kullanılabilir bence
Oyundan oyuna değişir ama 4070 ti den bu katta geçmek mantıklı olmamış 4070 ti çok güçlü bir kart ve çift çekirdek nvecn kodec işlemcisi mevcut render ve yayıncılıkta pürüzsüz cam gibi görüntü verir fps çok etkilemeden burda sadece FPS konuşmak doğru değil zaten teknolojik olarak 9070xt 4070ti ye yaklasamaz FPS tarafına gelirsek oyundan oyuna degissede 2026 yılından sonra çıkacak oyunlarda fark dahada çok açılacaktır 9070xt nin saf gücü çok fazla potansiyeli çok var gelecek sürücü güncellemesi ile daha iyi olacaktırşu fps olayı hakkında ne düşünüyorsun. 4070ti ile 9070xt arasında fps farkı olması lazım. ama tam tersi oluyor.
nvdia ekran kartı sürücüsünü güvenli modda ddu ile kaldırıp amd kurdum. max fps iyileştirme açık. ileride düzelir mi acaba . ? bios güncellemesi felanmı etkiliyor? en son 1,5 yıl önce güncelleme yaptım.
çift çekirdek nvecn kodec işlemci 5070 kartlarda varmı?Oyundan oyuna değişir ama 4070 ti den bu katta geçmek mantıklı olmamış 4070 ti çok güçlü bir kart ve çift çekirdek nvecn kodec işlemcisi mevcut render ve yayıncılıkta pürüzsüz cam gibi görüntü verir fps çok etkilemeden burda sadece FPS konuşmak doğru değil zaten teknolojik olarak 9070xt 4070ti ye yaklasamaz FPS tarafına gelirsek oyundan oyuna degissede 2026 yılından sonra çıkacak oyunlarda fark dahada çok açılacaktır 9070xt nin saf gücü çok fazla potansiyeli çok var gelecek sürücü güncellemesi ile daha iyi olacaktır
Hocam üste yazdığıma bakarmsın rica etsemOyundan oyuna değişir ama 4070 ti den bu katta geçmek mantıklı olmamış 4070 ti çok güçlü bir kart ve çift çekirdek nvecn kodec işlemcisi mevcut render ve yayıncılıkta pürüzsüz cam gibi görüntü verir fps çok etkilemeden burda sadece FPS konuşmak doğru değil zaten teknolojik olarak 9070xt 4070ti ye yaklasamaz FPS tarafına gelirsek oyundan oyuna degissede 2026 yılından sonra çıkacak oyunlarda fark dahada çok açılacaktır 9070xt nin saf gücü çok fazla potansiyeli çok var gelecek sürücü güncellemesi ile daha iyi olacaktır
valla hocam hep vatanın suçuOyundan oyuna değişir ama 4070 ti den bu katta geçmek mantıklı olmamış 4070 ti çok güçlü bir kart ve çift çekirdek nvecn kodec işlemcisi mevcut render ve yayıncılıkta pürüzsüz cam gibi görüntü verir fps çok etkilemeden burda sadece FPS konuşmak doğru değil zaten teknolojik olarak 9070xt 4070ti ye yaklasamaz FPS tarafına gelirsek oyundan oyuna degissede 2026 yılından sonra çıkacak oyunlarda fark dahada çok açılacaktır 9070xt nin saf gücü çok fazla potansiyeli çok var gelecek sürücü güncellemesi ile daha iyi olacaktır
5070 ti ve üzeriçift çekirdek nvecn kodec işlemci 5070 kartlarda varmı?
Cw karta uzun vadede zarar verir mi sadece ses mi yokaArkadaşlar bu sabah baya yazdım ama halen kararsız kaldım. Bu karti coilwhine ile kullanan varmı? İleride sıkıntı çıkarmı?
Kulaklik felan takınca duyulmuyorda. Oyunu hoparlör de oynayınca çok fazla dikkat dağıtıyor. Fps olarak da 4070ti eski kartimla çok fazla farkettirmedi . Hatta dying light2 de fps daha düşük. Bu oyuna özel mi ? Yoksa diğer oyunlarda yuksek fps mi veriyor.
Eski kartımın garantisi bitecek diye yenilemeyi düşünüyordum. Bu ekran kartini aldım. Bir de eskisi çok ısınıyor. 81 dereceyi görüyor. Oyunlarda falan 70 lerde takılıyor.
Nitro ise 62 de max . Şuan aşırı kararsızım. Ne yapsam bilemedim. İade mi edip eskisinden mi devam edeyim. Yoksa kullanmaya devam edeyim mi . Canımı sıkan şey coilwhine çok fazla çıkıyor.
Sesi ve fps görüntülerini aticam birazdan .
Kart geldi daha islemci alamadım test edemedim benimkinde yoktur insİlk defa denk geldim ama zararı yok diye biliyorum . sadece ses.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sese dayanabilirsen tabi.
ucundan kaçırmışız5070 ti ve üzeri
tek çekirdek nvenc 9 gen çekirdeğe sahipsin bence yeterli zaten Yayap zeka desteği sebebiyle AI TOPS değer 988 çok iyi bir değer Yayınlarda değil ama 3D Projelerde Yapay Zeka Destekli Render programlarında Bu değer ile RTX 4080 Superden daha kısa sürelerde sonuçlar alman mümkün Zaten 5000 Serisinin en büyük avantajı Yapay Zeka biriminin Bu kadar yüksek olması Tek çekirdek olduğu halde render performansı Bu kadar güçlü Değerleri görmen açısından Fotoda paylaşıyorum.ucundan kaçırmışız![]()