s24fe-3ay beklersen 25fe çıkarsami14t ile s24fe arasında kaldım en önemli kriterim uzun ömürlü olması en az 5 yıl değiştirmemek ve kamera
Performans bilmemde fiyat baya pahalı olur 25 fe ilk çıktındaaralarında fazla fark olur mu fiyat ve perfromans olarak
max 30a çıkacak görürsün 1 ay sonra da direkt 27kPerformans bilmemde fiyat baya pahalı olur 25 fe ilk çıktında
gözün kapalı s24fe 256gb alıp geçmi14t ile s24fe arasında kaldım en önemli kriterim uzun ömürlü olması en az 5 yıl değiştirmemek ve kamera
samsung s24+ işlemcisiyle gelecek deniyor. o da exynos 2400. s24fe de ise kırpılmış olan exynos 2400 e var o yüzden müthiş fark olmaz performans konusundaaralarında fazla fark olur mu fiyat ve perfromans olarak
Herkesinde dediği gibi s24fe al geç. Xiaomiler yazılımda geri kalıyor.mi14t ile s24fe arasında kaldım en önemli kriterim uzun ömürlü olması en az 5 yıl değiştirmemek ve kamera
antutuda 2400den fazla alıyo 2400e ama biraz daha ısınıyorgözün kapalı s24fe 256gb alıp geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
samsung s24+ işlemcisiyle gelecek deniyor. o da exynos 2400. s24fe de ise kırpılmış olan exynos 2400 e var o yüzden müthiş fark olmaz performans konusunda
2400 e çok garip işlemci cidden grafik kısmındaki scorelarda falan s24 ultraya yaklaşıyor diye hatırlıyorum. evet bende kullanıyorum s24fe yi ve ısınma sorununa yapacak bişey yok. elde tutulmayacak kadar ısınmıyor ama o sıcaklığını alüminyum çerçevesine öyle bir dağıtıyor ki bütün çerçeve eşit şekilde ısınıyorantutuda 2400den fazla alıyo 2400e ama biraz daha ısınıyor