Nedeni xiaomi olduğu için diyorum çünkü malzeme kalitesi, pil ömrü, telefonda normal sosyal medyada gezinirken bile cayır cayır yanması çöp miui işletim sistemi, hayvan gibi kasar diğer telefonlar akıcı şekilde uygulama uygulama gezinirken sen işkence çekersin uzun ömürlü değiller max 1-2 sene dayanırsin sonra daha farklı işkence çektirir sana (kendi kendine fabrika ayarlarına dönme, kapanıp bir daha açılmama, pili şişer ekranı kaldırır kasa ile çerçeve arasında boşluk olur yamulan ekran altında şişen pilini izlersin. Bunları söylemeye gerek yoktur herhalde diye düşünmüştüm çünkü teknoloji cahili değilseniz xiaominin böyle kağıt üstünde canavar gözüküp kullanımda kaplumbağa olduğunu bilirdiniz yani hiç kullanmasaniz bile çevrenizden duyardiniz xiaominin çöp bir marka olduğunu. Klasik Çin firmalarının satış politikası. Çok olsun ucuz olsun çöp olsun. Tercih alıp denemesi size kalmış 2025 yılında da xiaominin neden tercih edilmeyeceğini açıklıyoruz ya ne garip.bu markanın sorunu ne niye alınmaz diyom sen xiaomi diyon nedenini söylemiceksen kötüde deme