S21 fe bataryası nasıl

Telefon satın alma listem:
1. Honor 400 (indirimi biticek ve alamaycağım büyük ihtimalle)
2. S23 FE (2.el olduğu için yaklaşmayabilirim ama aladabilirim 15 16kya var)
3. S21 FE
4. A56 (128gb olanı 17k ya düşerse)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zamandır kullanıyorsunuz ve güncellemeden sonra daha mı iyi oldu daha mı kötü? Samsung güncellemeyle telefon eskitiyor mu bilginiz var mı?
1 yıldır bulunuyor günceleme sonrası bir sorunda yaşamadım ama antutuda puanlar arttı onu diyebilirim ayrıca eskitse bile buu telefonda neyi eskiticek zaten son güncelemesini alıcak seneye büyük güncelemesini yani

1 yıldır bulunuyor günceleme sonrası bir sorunda yaşamadım ama antutuda puanlar arttı onu diyebilirim ayrıca eskitse bile buu telefonda neyi eskiticek zaten son güncelemesini alıcak seneye büyük güncelemesini yani
son olarak fornite pubg genshin givi oyunlar oynadınız mı nasıl performansı ve çok ısınıyor mu söylendiği gibi

son olarak fornite pubg genshin givi oyunlar oynadınız mı nasıl performansı ve çok ısınıyor mu söylendiği gibi
pubg denedim carxs street denedim ısınıyor evet ama donma kasma yok carx street gibi bir oyunda en yüksek ayarlarda 50fps ti

pubg denedim carxs street denedim ısınıyor evet ama donma kasma yok carx street gibi bir oyunda en yüksek ayarlarda 50fps ti
çok teşekkürler. Kamerası zaten iyidir onu sormuyorum 😀. Ayı bile çekebiliyormyş

çok teşekkürler. Kamerası zaten iyidir onu sormuyorum 😀. Ayı bile çekebiliyormyş
bişi değil dostum eevet kamerası son derece iyi 30x güzel bir zoom kalitesi var

Isınmadan dolayı ekranda yeşil çizgiler çıkabiliyor uzun kullanım da sıkıntı yaratabilir hatta ısıdan arka kapağı ayrılan telefonlar var
A56'nın malzeme kalitesi işlemcisi ekranı ana kamera sensörü daha iyi

En ufak donma,kasma, takılma var mı? Eksi yönü batarya harici nedir? Sizce alınır mı 16k ya. 128gb ise size yetiyor mu
16K etmez o cihaz. A56 alıyorsun çok daha iyi batarya, muhtemelen daha iyi kamera, benzer performans, daha uzun güncelleme ömrü alıyorsun.

16K etmez o cihaz. A56 alıyorsun çok daha iyi batarya, muhtemelen daha iyi kamera, benzer performans, daha uzun güncelleme ömrü alıyorsun.
amaç fp telefon almak ve uzun süre üzmemesi 3 bin tl fark var 15.600 s21 fe. A56 yı bugün mağazada bir baktım kısaca gayet premiumdu.

amaç fp telefon almak ve uzun süre üzmemesi 3 bin tl fark var 15.600 s21 fe. A56 yı bugün mağazada bir baktım kısaca gayet premiumdu.
S21 Fe en berbat FP cihaz. Pil kötü, sürdürülebilir performans kötü, ekran parlaklığı düşük kalıyor, eski nesil, güncelleme ömrü bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri