hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,183
Olabildiğince yeni ve sorunsuz bir şey arıyorum aklımda bi kaç araç var farklı iyi tavsiyeniz varsa alırım
o paraya yeniye değil sorunsuzluğa bakman lazım corolla, auris, civic, focus bak bu bütçeye sadeceOlabildiğince yeni ve sorunsuz bir şey arıyorum aklımda bi kaç araç var farklı iyi tavsiyeniz varsa alırım
eski araca binmek istemiyorumo paraya yeniye değil sorunsuzluğa bakman lazım corolla, auris, civic, focus bak bu bütçeye sadece
Yeni bir şey de bulamazsın en iyi seçenek 2014 üstü i20eski araca binmek istemiyorum
Yeni bir şey de bulamazsın en iyi seçenek 2014 üstü i20
Yeni bir şey de bulamazsın en iyi seçenek 2014 üstü i20
2015-2016 1.3 linea bulunuyor daha iyi seçenek yok belli kiEski araçların çoğu, yenilerden daha sağlam denebilir. Bazı konularda tabii.
O Paraya 1.3 - 1.4 egea bulursan, tabii temizini al geç. Yenisi zor. Ticari bulabilirsin, onların da durumları belli.
Tavsiyem ;
1.3 Linea, Yok o tarz istemem dersen 1.6 Fiat Bravo. Çok daha iyi duruyor, durması yetmez linea'dan çok daha iyi.
Hocam ev aldınız herhalde bir milyona bakıyodunuz geçenOlabildiğince yeni ve sorunsuz bir şey arıyorum aklımda bi kaç araç var farklı iyi tavsiyeniz varsa alırım
o paraya eski araba var o zaman 2010 üstü 207 bakeski araca binmek istemiyorum
onu da alamıyorum altın bozmayacağım krediyle alacam, sende de ne hafıza varHocam ev aldınız herhalde bir milyona bakıyodunuz geçen
sorunsuz dedim peugeot önerdin be pişmaniyemo paraya eski araba var o zaman 2010 üstü 207 bak
2013 üstü bakıyorum en sz2006Model Hyundai accent era sahibiyim.1.5 dizel memnunum. Taksi çıkması çok ama temizini bulursan 400bin tl civarında bulursun. Gecen hafta 250bininci km yi gördüm. Bu güne kadar lastik yağ filtre bakımı dışında hiç masraf çıkarmadı yani