Yardım YD 16 PRO MAX 256 ALIYORUM. nelere dikkat etmem gerekiyor?

51 50 gibi rakamlara kadar inmem gerekiyor pazarlık ile yoksa İstanbulda nereden almam gerektiği ile ilgili hiçbir fikrim yok. 43 45 arası satanlardan kesin almamam lazım o zaman sizin dediğinize göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstra olarak dediğiniz programda direkt basit ekranda görebiliyorum dimi parçaları yoksa orada ekstra yapmam gerekenler şeklinde bir video var ise rica etsem iletebilir misiniz?
43e zahodan anca alırsın. Türkiyede kapalı sıfır 43-45e yok. @MattJohn yeni aldı. Sanırım 49a falan almıştır bir sor nereden almış. Önce itunes indirip arkada çalıştıracaksın sonra 3utools açıp telefonu bağlayacaksın. Telefon sıfırlanmış olsa bile yani kullanılıp her şey 0 gözükecek şekilde flashlanmış şekilde olsa bile 3utools boot geçmişini gösterir. O nedenle en güvenilir yoldur teyit etmek için.

3utools kullanımı videosu atmaya gerek yok açınca direkt bulursun tüm özellikleri. Önemli olan arkada itunes açık olması. Itunesu da program açıldıktan tel bağlandıktan sonra kapatabilirsin. Başka bi tricki yok.

43e zahodan anca alırsın. Türkiyede kapalı sıfır 43-45e yok. @MattJohn yeni aldı. Sanırım 49a falan almıştır bir sor nereden almış. Önce itunes indirip arkada çalıştıracaksın sonra 3utools açıp telefonu bağlayacaksın. Telefon sıfırlanmış olsa bile yani kullanılıp her şey 0 gözükecek şekilde flashlanmış şekilde olsa bile 3utools boot geçmişini gösterir. O nedenle en güvenilir yoldur teyit etmek için.

3utools kullanımı videosu atmaya gerek yok açınca direkt bulursun tüm özellikleri. Önemli olan arkada itunes açık olması. Itunesu da program açıldıktan tel bağlandıktan sonra kapatabilirsin. Başka bi tricki yok.
O 53'e almış aldığı yeri söylemiyor itina ile çok rica ettim ama devlet sırrı gibi saklıyor arkadaşımız canı sağ olsun. Bakalım dediklerinize göre bende bir yol çizeceğim umarım sorunsuz bir cihaz alırım.

O 53'e almış aldığı yeri söylemiyor itina ile çok rica ettim ama devlet sırrı gibi saklıyor arkadaşımız canı sağ olsun. Bakalım dediklerinize göre bende bir yol çizeceğim umarım sorunsuz bir cihaz alırım.
Anladım. Benim de istanbulda tanıdığım yok Kiliste yaşıyorum buradan aldım. Burada şu an 50-51 lira. Ben aldığım zaman istanbul daha ucuzdu buradan. Şimdi daha pahalı olmasını anlamadım.

Hocam ben niye söyleyip başıma iş alıyım, sonra telefon yamuk çıkar benden hesap sorarsın. Ara bir yer bul işte armut piş ağzıma düş bekleme her şeyi, ben de bir hafta dükkan aradım güvendiğim yerden aldım.

Bu arada piyasa 51 52 53, ben sahibinden'de biraz daha yüksek yıla sahip, daha güven veren bir yerden aldım o yüzden kurye ile 53'e geldi, üç beşin lafını yapmamak lazım sonuçta 50k veriyorsun minimum.

Hocam ben niye söyleyip başıma iş alıyım, sonra telefon yamuk çıkar benden hesap sorarsın. Ara bir yer bul işte armut piş ağzıma düş bekleme her şeyi, ben de bir hafta dükkan aradım güvendiğim yerden aldım.
Yahu ben neden problem çıkınca sana bulaşayım ki sadece sordum kefil ol vs demedim kontrolleri zaten orada yapacağım senlik bir durum yok zaten verdiğin yerde yüzde yüz garantilidir demiycem ki. Sadece yol göstermen için istedim senden ben 1 aydır araştırıyorum. Ama canın sağ olsun bro problem yok.

siz komple yanlış anlamışsınız.

16 serisinin üretimi devam ettiği için tamir görmüş cihazlar yok şuan piyasada.

15-14-13-12 serisi kapalı kutu alsanız bile yenilenmiş oluyor.

Ayrıca kutudan çıkarttığında garanti süresi bitmiş ise yenilenmiş demek.

10-15 devirliyi geç adamlar 400-500 devirli cihazları yeniliyor çünkü 10-15 devirli cihazları yenilemelerine gerek yok cihaz sıfır gibidir.
Dostum yenilenen zaten kaçak gelen değil. Kaçağı açıp yan sanayi ile ekran değiştiriyorlar, yurtiçine takıyorlar orijinalini. Sonuç olarak kaçak 0 cihazdan parça alıyorlar. Kaçak 43 lira, ekran değişimi 16000 lira. Sıfır sağlam kaçağın ekranını söküp kırık ekranlı yurtiçine takıp, kırık ekrandaki modülü yan sanayiye implant edip yan sanayi takıyorlar. Telefon orijinal algılıyor yan sanayi ekranı. Ki bu sadece ekran. Aynı ayarı pile de çekiyorlar.

Dostum yenilenen zaten kaçak gelen değil. Kaçağı açıp yan sanayi ile ekran değiştiriyorlar, yurtiçine takıyorlar orijinalini. Sonuç olarak kaçak 0 cihazdan parça alıyorlar. Kaçak 43 lira, ekran değişimi 16000 lira. Sıfır sağlam kaçağın ekranını söküp kırık ekranlı yurtiçine takıp, kırık ekrandaki modülü yan sanayiye implant edip yan sanayi takıyorlar. Telefon orijinal algılıyor yan sanayi ekranı.
yenilenen cihazlar türkiye de yenilenmiyor. Yurt dışında bozuk cihazların sağlam parçaları ile toplanıyor. Ayrıca kullanılan parçalar yan sanayi değil komple. Ekran gibi önemli donanımlar orijinal kullanıyor. Daha sonra özenle kapalı kutu gibi paketleniyor.

yenilenen cihazlar türkiye de yenilenmiyor. Yurt dışında bozuk cihazların sağlam parçaları ile toplanıyor. Ayrıca kullanılan parçalar yan sanayi değil komple. Ekran gibi önemli donanımlar orijinal kullanıyor. Daha sonra özenle kapalı kutu gibi paketleniyor.
Türkiyede yenilenmediğini nereden çıkarıyorsunuz? Kaçak gelenin parçalarıyla yurtiçinin arızalı parçalarını değiştiriyorlar kaçağa da yan sanayi takıp satıyorlar.
Şimdi elinde kırık camlı pil 70 iphone 16pm var diyelim yurtiçi. Bir de kaçak aldın götürdün sağlam parçaları aktar dedin. Doğru düzgün aktarım yapan bir sürü telefoncu var piyasada. Aktarınca bunun adı yenilenme olmuyor mu?

Sıfır telefon, karlı satış fiyatı 49k. Üstüne isteyenler extra dükkan masrafı vs katıyor. 49k altına güncel kurla çok düşen satıcı bulamazsın. Mardinde 1. elden telefoncum var bizzat onun fiyatı. dükkanda satanlarda bunlardan alıyor toptan. Kayıt yapmayacaksan da 1 esim 1 fiziksel alma 2 fiziksel modelini al.

Sıfır telefon, karlı satış fiyatı 49k. Üstüne isteyenler extra dükkan masrafı vs katıyor. 49k altına güncel kurla çok düşen satıcı bulamazsın. Mardinde 1. elden telefoncum var bizzat onun fiyatı. dükkanda satanlarda bunlardan alıyor toptan. Kayıt yapmayacaksan da 1 esim 1 fiziksel alma 2 fiziksel modelini al.
Neden çift sim hocam, e simi bazı yerler ücretli birkaç ay uzatma şansı oluyor diye onu düşündüm ben.

Türkiyede yenilenmediğini nereden çıkarıyorsunuz? Kaçak gelenin parçalarıyla yurtiçinin arızalı parçalarını değiştiriyorlar kaçağa da yan sanayi takıp satıyorlar.
Şimdi elinde kırık camlı pil 70 iphone 16pm var diyelim yurtiçi. Bir de kaçak aldın götürdün sağlam parçaları aktar dedin. Doğru düzgün aktarım yapan bir sürü telefoncu var piyasada. Aktarınca bunun adı yenilenme olmuyor mu?
Çift sim var diyor dubai onu mu alayım hocam yoksa bir fiziki bi e sim mi ?

Neden çift sim hocam, e simi bazı yerler ücretli birkaç ay uzatma şansı oluyor diye onu düşündüm ben.
Fiziksel den e sime gecerken insanlar genelde sorun yaşıyor farkında olmadan vs 4 aylık kullanım süresini başlatıyor. 2 fiziksel daha garanti ve mantıklı. satarken de bi tık tercih sebebi

Fiziksel den e sime gecerken insanlar genelde sorun yaşıyor farkında olmadan vs 4 aylık kullanım süresini başlatıyor. 2 fiziksel daha garanti ve mantıklı. satarken de bi tık tercih sebebi
A3297 var dedi dubai çift sim o zaman onu alıyorum ben

Çift sim var diyor dubai onu mu alayım hocam yoksa bir fiziki bi e sim mi ?
Çift fiziki daha pahalı oluyor. Almaya gerek yok takla attırılıyor imeiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri