❌İndirim Bitti! Hatalı Fiyat: Cronos The New Dawn Deluxe Edition 198TL

3-4 farklı ödeme yöntemi denedim hiçbirini kabul etmedi en son ben de Xbox hediye kartı ile satın aldım
1753978374812.webp

ben kredi kartı ile satın al dedim ödendi yazdı ama hesaptan para gitmedi provizyonda da yok

Böyle hatalı fiyattan çıkan neredeyse tüm oyunlar kötü çıkıyor nedense
Silent Hill 2'yi Yapan Firma Yapmis Acikcasi ve korku oyunlari arasinda cok begenilen bir oyun ayrica hic bug vs.'de yoktu Silent Hill 2 ciktiginda

Yani demek Istedigim Gerek Teknik Gerek Genl olarak oyunun iyi olacagini Dusunuyorum ve baya'da Iyi duruyor he Silent Hill 2 gibi Cok Populer olacagini sanmam ama Oynanir cerezlik 197TL'ye alinir bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Silent Hill 2'yi Yapan Firma Yapmis Acikcasi ve korku oyunlari arasinda cok begenilen bir oyun ayrica hic bug vs.'de yoktu Silent Hill 2 ciktiginda

Yani demek Istedigim Gerek Teknik Gerek Genl olarak oyunun iyi olacagini Dusunuyorum ve baya'da Iyi duruyor he Silent Hill 2 gibi Cok Populer olacagini sanmam ama Oynanir cerezlik 197TL'ye alinir bence
Kartta 50 lira olmasa alırdım ben de

blober team oyunları iyi olmuyor haberiniz olsun ready or not hatalı fiyat daha efsane idi

Valla ben aldım kötüyse de üzmez 200tl.

200tl nin lafını yapıyorsunuzda oyun ps store de deluxe edition 2999TL olarak çıktı. Ps lobisi 3k ödeyecek biz 200tl :D

Geri