Çözüldü✓ GPU boşta 60 derece oyunda 95 derece

emox

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar (msi 1050ti) gpu'm normalde 60-65 dereceyi geçmezdi fakat bugün bilgisayarcıda temizlettikten sonra eve gelip denediğimde boşta bile 60 derece oyunu açınca 97 dereceyi gördü bence normal değil ne yapmam lazım bilgisayarcı ile yarın konuşucam. termal macun değiştirecekti işlemci için acaba ekran kartında da değiştirip fazla falan sürmüş olabilir mi o da fazla ısındırıyormuş galiba yardımlarınızı bekliyorum
afterburner.webp

Dediğin gibi de olabilir, çok kalitesiz ürün kullanmışda olabilir. Aynı bilgisayarcıya git para isterse verme ama.

Dediğin gibi de olabilir, çok kalitesiz ürün kullanmışda olabilir. Aynı bilgisayarcıya git para isterse verme ama.
yazılımsal olarak şunu yap böyle ısısı düşebilir dediğin bir yöntem var mıdır?

Merhabalar (msi 1050ti) gpu'm normalde 60-65 dereceyi geçmezdi fakat bugün bilgisayarcıda temizlettikten sonra eve gelip denediğimde boşta bile 60 derece oyunu açınca 97 dereceyi gördü bence normal değil ne yapmam lazım bilgisayarcı ile yarın konuşucam. termal macun değiştirecekti işlemci için acaba ekran kartında da değiştirip fazla falan sürmüş olabilir mi o da fazla ısındırıyormuş galiba yardımlarınızı bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Brlki hiç sürmemiştir git sor gözünün önünde açtır macun markası öğren

Sahte macun sürmüş olabilir, Fazla yada az sürmüş olabilir. Tabi umarım ekran kartını değiştirmemiştir.

yazılımsal olarak şunu yap böyle ısısı düşebilir dediğin bir yöntem var mıdır?
Yazılımsal olarak yapabileceğin bir şey yok. İş yine kartın açılıp bakılmasına kalıyor. Sende yanında ol dedikleri gibi.

Teşekkürler yarın gidicem ne olup bittiğini yazarım

Fazla macun sorun yaratmaz ama az macun biraz fark eder. Büyük ihtimalle macun sürmedi ya da çamur sürdü.

Merhabalar (msi 1050ti) gpu'm normalde 60-65 dereceyi geçmezdi fakat bugün bilgisayarcıda temizlettikten sonra eve gelip denediğimde boşta bile 60 derece oyunu açınca 97 dereceyi gördü bence normal değil ne yapmam lazım bilgisayarcı ile yarın konuşucam. termal macun değiştirecekti işlemci için acaba ekran kartında da değiştirip fazla falan sürmüş olabilir mi o da fazla ısındırıyormuş galiba yardımlarınızı bekliyorumAlıntıyı görüntüle

bu duruma kurabileceğim tek bir cümle var:

''YANIYOSUN FUAT ABİ'' :LOL:

tahmin ettiğim gibi ekran kartının da macununu değiştirmiş işlemcinin de ama sorun onlardan değilmiş. Sorun demir soğutma bloğunu tam takamamış vidasını mı ne sıkmamış ben göremedim de öyle bir şey dedi çok basit bir şeyden ekran kartını az daha yakıyordum şu an her şey normal oyunda max 61-62 derece boşta 37-38 geziyor. Herkese iyi forumlar iyi günler teşekkürler...

Geri