Atk diye takıntın yoksa asus tuf daha iyiBu 3 lüden hangisi sizce? Oyun için lazım vrm soğutma ve faz sayısı önemli en çok faz asusta var 17.
9800x3d için
Atx takıntın yoksaBu 3 lüden hangisi sizce? Oyun için lazım vrm soğutma ve faz sayısı önemli en çok faz asusta var 17.
9800x3d için
Wifi 7 olayı ne hocam benim için pek önem arz etmiyor gibi ethernet bağlayıp valo oynuyorum zatenFaz olarak asus fersah fersah önde ama diğer 2 modelin fazı da 9800X3D için bile fersah fersah yeterli yani kriter bu olmamalı MSI olan modelde Wifi 7 var avantaj olarak ayrıca boyutu atx. Gigabyte olanı MSI eler o yüzden ASUS ile MSI arasında tercih yapabilirsin Wifi 7 bana daha kritik gelirdi VRM' e göre ama ASUS ta olan vrm bu MSI olanın üst modeliyle falan yarısacak seviyede tabii 130-150W ceken islemci için pek fark etmez ama tercih meselesi ATX olusu ve Wifi 7 olmasından MSI olanı alırdım muhtemelen ki şuan B850 Gaming Plus kullanıyorum
Yok matx daha hoşuma gidiyor hatta kibar diyeAtk diye takıntın yoksa asus tuf daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atx takıntın yoksa
Burada Wİ-Fİ 7 Değil Hocam Zaten VRAM Soğutması Olarak MSI Daha Başarılı .Wifi 7 olayı ne hocam benim için pek önem arz etmiyor gibi ethernet bağlayıp valo oynuyorum zaten
Yok matx daha hoşuma gidiyor hatta kibar diye
Tuf daha iyi dediler soğutma açısından birde ne bu wifi takıntısı işim olmazki benim wifi ileBurada Wİ-Fİ 7 Değil Hocam Zaten VRAM Soğutması Olarak MSI Daha Başarılı .
Peki hangi marka oc ye daha yatkın rami 5200 den 6000e oc leyeceğim. Belki ilerde işlemciyide +200mhz yaparım.Faz olarak asus fersah fersah önde ama diğer 2 modelin fazı da 9800X3D için bile fersah fersah yeterli yani kriter bu olmamalı MSI olan modelde Wifi 7 var avantaj olarak ayrıca boyutu atx. Gigabyte olanı MSI eler o yüzden ASUS ile MSI arasında tercih yapabilirsin Wifi 7 bana daha kritik gelirdi VRM' e göre ama ASUS ta olan vrm bu MSI olanın üst modeliyle falan yarısacak seviyede tabii 130-150W ceken islemci için pek fark etmez ama tercih meselesi ATX olusu ve Wifi 7 olmasından MSI olanı alırdım muhtemelen ki şuan B850 Gaming Plus kullanıyorum
Bunun için RAM' in yatkın olması iyi 2 slotlu anakart almadıgın sürece anakart cok fark etmezTuf daha iyi dediler soğutma açısından birde ne bu wifi takıntısı işim olmazki benim wifi ile
Peki hangi marka oc ye daha yatkın rami 5200 den 6000e oc leyeceğim. Belki ilerde işlemciyide +200mhz yaparım.
Fark neymiş kankaWifi 7’e gerek yok routerin wifi 7 mi internet hızların yüksek mi onlar önemli. Bunlar gerçek wifi 7 değil zaten wifi 7 ready
320Mhz desteği yok meselaFark neymiş kanka