4060 lı modeli 6 taksit aldım
Aynen öyle, bizdeki insanlar nerde beleş oraya yerleş kafasında hala , ben bilemiyomuydum 26k ya 4060 almayı ben s*lak felanmıyım 50k gittim acer nitro 16 aldım meselaHevesinizi kırmak istemem çünkü fiyatlar gerçekten çok iyi. Ancak yurtdışında alanlar firmadan illallah etmiş gibi görünüyor. Tongfeng barebone kullanmışlar. Gigabyte XMG vs bir çoğu firma kendi logosunu basıp kendi markasıyla satıyor bu kasaları. Garanti hizmetleri rezalet ve ürünler garantiye gittiğinde işlem yapılmadan geri gönderilmiş gelecek windows updatede düzelir vs gibi saçma açıklamalar ile. Türkiye'de durum nasıldır bilmiyorum, almadığım için bakmadım. Avrupalı bunları yaşamış. işlemci kolayca 96 dereceyi görüyor fanları sessiz moda vs. almayın yakarsınız denmiş, oyun oynarkende kulaklıksız sese tahammül etmek çok kolay değil demişler. Ayrıca bazı modeller 99wh 4 hücreli batarya ile gösterilirken 3 hücre 60wh olarak çıkmış. Bilginiz olsun.
3 yıl garanti var. Bozulsa da bir şey değişmez. En kötü para iadesi alırlarYarın birgün sorun yaşayacağınıza adım gibi eminim kimse hayrından bu kadar düşük fiyattan vermez, 100w 4060 var eski anakart ve bileşenler sazan çekmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle, bizdeki insanlar nerde beleş oraya yerleş kafasında hala , ben bilemiyomuydum 26k ya 4060 almayı ben s*lak felanmıyım 50k gittim acer nitro 16 aldım mesela
Performansı ve kalitesi düşük3 yıl garanti var. Bozulsa da bir şey değişmez. En kötü para iadesi alırlar
60 70k ya almiyorsun ki dostum.Parasi belli ozellikleri belli. Ses kalitesi , aşırı ısınma bunlar kısmen çözülebilir. 19 bine Acer v15 4060 (75w) var bende. Ne istediğini bilene yeter.Performansı ve kalitesi düşük
Düşük bütçeli kişiler için ideal olabilir ama asla bi asus bi lenovo etmez kalite olarak60 70k ya almiyorsun ki dostum.Parasi belli ozellikleri belli. Ses kalitesi , aşırı ısınma bunlar kısmen çözülebilir. 19 bine Acer v15 4060 (75w) var bende. Ne istediğini bilene yeter.
Ürün CLEVO kasa, marka türkiye ye yeni gelmiş bir marka her türlü sıkıntı kasa bunlarla ortakMenşei çin markası olsa anlarım da alman markası. Bunların servis hizmeti vs tartışılmaz. Çok üzerine yatacak adamlar da değiller. Ben hala gönül rahatlığıyla alınabilir tarafındayım.
Ben kasasına yorum yapmıyorum hizmet ve ürünlerinin arkasında durabileceğine yorum yapıyorum. Dandik çin veya tayvan markası değiller. Alman markasıÜrün CLEVO kasa, marka türkiye ye yeni gelmiş bir marka her türlü sıkıntı kasa bunlarla ortak
![]()
Tulpar T5 V23.3 15,6" Oyun Bilgisayarı
www.monsternotebook.com.tr