🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

4060 lı modeli 6 taksit aldım

hayırlı olsun ben de arc530m'li model loq!u nisan da almıştım 16 gb olanını, sıfır fiyatı 26k küsür olmuş, aldığım rakama bile satsam yeter cihaz temiz zaten. 4060'ı kullanırım, yada 4060 bile belki satılır hemen :)

Hevesinizi kırmak istemem çünkü fiyatlar gerçekten çok iyi. Ancak yurtdışında alanlar firmadan illallah etmiş gibi görünüyor. Tongfeng barebone kullanmışlar. Gigabyte XMG vs bir çoğu firma kendi logosunu basıp kendi markasıyla satıyor bu kasaları. Garanti hizmetleri rezalet ve ürünler garantiye gittiğinde işlem yapılmadan geri gönderilmiş gelecek windows updatede düzelir vs gibi saçma açıklamalar ile. Türkiye'de durum nasıldır bilmiyorum, almadığım için bakmadım. Avrupalı bunları yaşamış. işlemci kolayca 96 dereceyi görüyor fanları sessiz moda vs. almayın yakarsınız denmiş, oyun oynarkende kulaklıksız sese tahammül etmek çok kolay değil demişler. Ayrıca bazı modeller 99wh 4 hücreli batarya ile gösterilirken 3 hücre 60wh olarak çıkmış. Bilginiz olsun.

alan ve kullanan 2 arkadaşım memnun. Yani bayadır bayadır konuşuluyor bu marka. bir servis noktasında vs problemi olsaydı mutlaka forum diline düşerdi. şimdi faizler indiriliyor, dolar artıyor peyder pey. bu fiyata bulunması çok zor bir daha. Fiyat performansın allahı şuan bunlar.

Trendyol 'da ek stoklar yenilenmiş yine koşunn

Yarın birgün sorun yaşayacağınıza adım gibi eminim kimse hayrından bu kadar düşük fiyattan vermez, 100w 4060 var eski anakart ve bileşenler sazan çekmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hevesinizi kırmak istemem çünkü fiyatlar gerçekten çok iyi. Ancak yurtdışında alanlar firmadan illallah etmiş gibi görünüyor. Tongfeng barebone kullanmışlar. Gigabyte XMG vs bir çoğu firma kendi logosunu basıp kendi markasıyla satıyor bu kasaları. Garanti hizmetleri rezalet ve ürünler garantiye gittiğinde işlem yapılmadan geri gönderilmiş gelecek windows updatede düzelir vs gibi saçma açıklamalar ile. Türkiye'de durum nasıldır bilmiyorum, almadığım için bakmadım. Avrupalı bunları yaşamış. işlemci kolayca 96 dereceyi görüyor fanları sessiz moda vs. almayın yakarsınız denmiş, oyun oynarkende kulaklıksız sese tahammül etmek çok kolay değil demişler. Ayrıca bazı modeller 99wh 4 hücreli batarya ile gösterilirken 3 hücre 60wh olarak çıkmış. Bilginiz olsun.
Aynen öyle, bizdeki insanlar nerde beleş oraya yerleş kafasında hala , ben bilemiyomuydum 26k ya 4060 almayı ben s*lak felanmıyım 50k gittim acer nitro 16 aldım mesela

Son düzenleme:
Yarın birgün sorun yaşayacağınıza adım gibi eminim kimse hayrından bu kadar düşük fiyattan vermez, 100w 4060 var eski anakart ve bileşenler sazan çekmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle, bizdeki insanlar nerde beleş oraya yerleş kafasında hala , ben bilemiyomuydum 26k ya 4060 almayı ben s*lak felanmıyım 50k gittim acer nitro 16 aldım mesela
3 yıl garanti var. Bozulsa da bir şey değişmez. En kötü para iadesi alırlar

60 70k ya almiyorsun ki dostum.Parasi belli ozellikleri belli. Ses kalitesi , aşırı ısınma bunlar kısmen çözülebilir. 19 bine Acer v15 4060 (75w) var bende. Ne istediğini bilene yeter.
Düşük bütçeli kişiler için ideal olabilir ama asla bi asus bi lenovo etmez kalite olarak

Menşei çin markası olsa anlarım da alman markası. Bunların servis hizmeti vs tartışılmaz. Çok üzerine yatacak adamlar da değiller. Ben hala gönül rahatlığıyla alınabilir tarafındayım.

Geri