Şu havada ben ısınıyorum laptop ne yapmasınBurda stutter yiyecek kadar ısınmamış.
Şu havada ben ısınıyorum laptop ne yapmasınBurda stutter yiyecek kadar ısınmamış.
İlk videoda yok ikincisinde var ve hiç iç acmiyor malesef.İşlemcinin sıcaklığı yazıyor farkındaysan.
Öyle bir mantık yok dostum. Senin mantığınla telefonlar çok ucuz olması gerek ama PC'den pahalılar. Laptpta işçilik daha fazla.Şu fiyatlara bile çok iyi gözle bakan olmuş 4060li kasa 20-25e aliniyorsa bunlarada maks okadar verilmesi lazım eskiden laptoplar kasalardan daha ucuzdu hatta
Forumda paylaşıldı ama Trendyol 'da bu çılgın fiyatların üzerine bir de 500 TL kupon basıldı. En mantıklı yer burası şuan koşun.
Peşin fiyatına 9 taksit de var çiçek gibi.
Alıntıyı görüntüle
laptopdan çok anlamıyorum, 3 yıl da garantisi varmış sizce alınmaz mı 4070 i7 13620h.
3-4 yıl idare etmesi yeterli, sağını solunu açmadan orta şekerli oyunlarda.
bir de bu bahsedilen mux switch mevzusu nedir? monitör bağlayarak genelde kullanmayı düşünüyorum bir dezavantaj yaratır mı.
Eskiden olan fiyatları söylüyorum masaüstünden daha ucuza geliyordu işçilikle alakası yok bu arada arz talep meselesiÖyle bir mantık yok dostum. Senin mantığınla telefonlar çok ucuz olması gerek ama PC'den pahalılar. Laptpta işçilik daha fazla.
stok olsa ...4070 32gb ram olanı alınır mı beyler sipariş geçicem ona göre
var şu an 39.500'estok olsa ...
o varda ne blm duswr diye bekliyomvar şu an 39.500'e
bende bekliyorumda düşmezse de 39.500'e almayı düşünüyorum sadece nasıl laptop kararsız kaldımo varda ne blm duswr diye bekliyom
dm geç bibende bekliyorumda düşmezse de 39.500'e almayı düşünüyorum sadece nasıl laptop kararsız kaldım