🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

Burda stutter yiyecek kadar ısınmamış.
Şu havada ben ısınıyorum laptop ne yapmasın :D Bazı inceleyiciler buz gibi oda da klima altında yapınca ısınmıyor falan diyorlar. Bulunduğuın ortam önemli tabi. O yüzden videolara değil de direk kullanıcıların fikirleri önemli. Isınmayana laptop yok zaten. Acer v15 4060 (75w) olan modeli var. Şöyle kötü böyle kötü 19 bine alınmaz falan diyenler oldu. Gidip kaliteli olsun diye 60 70 bin mi verelim. Bilen adam için iş görüyor :D

Şu fiyatlara bile çok iyi gözle bakan olmuş 4060li kasa 20-25e aliniyorsa bunlarada maks okadar verilmesi lazım eskiden laptoplar kasalardan daha ucuzdu hatta
Öyle bir mantık yok dostum. Senin mantığınla telefonlar çok ucuz olması gerek ama PC'den pahalılar. Laptpta işçilik daha fazla.

laptopdan çok anlamıyorum, 3 yıl da garantisi varmış sizce alınmaz mı 4070 i7 13620h.
3-4 yıl idare etmesi yeterli, sağını solunu açmadan orta şekerli oyunlarda.
bir de bu bahsedilen mux switch mevzusu nedir? monitör bağlayarak genelde kullanmayı düşünüyorum bir dezavantaj yaratır mı.

laptopdan çok anlamıyorum, 3 yıl da garantisi varmış sizce alınmaz mı 4070 i7 13620h.
3-4 yıl idare etmesi yeterli, sağını solunu açmadan orta şekerli oyunlarda.
bir de bu bahsedilen mux switch mevzusu nedir? monitör bağlayarak genelde kullanmayı düşünüyorum bir dezavantaj yaratır mı.

hocam al geç, yorumlara bakma, çok güçlü cihaz fiyatına göre, mux switch dahili ve harici ekran kartı arasında geçiş yapan bir sistemdir, çok olmazsa olmaz bir şey değildir. Monitör bağlayıp kullanabilirsin, açmayacağı oyun olmayacaktır.

Geri