🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

İndirimdeki modeller için liste yapmıştım, çoğu tükenmiş fiyatları artmış. Yeni bir stok kampanya dalgası gelebilir:

1754123778626.webp

Son düzenleme:
Ben kasasına yorum yapmıyorum hizmet ve ürünlerinin arkasında durabileceğine yorum yapıyorum. Dandik çin veya tayvan markası değiller. Alman markası
Ürünlerin arkasında dursa nolur 100 kere değişim kararı mı alcan ürün kötü zaten

Kendim 37 bine MD62748-R32 modelini aldım. İşlemci 90-100 °C çıkıyor muhabbeti için, ThrottleStop ile CPU'yu 45w'a limitliyoruz çiçek gibi oluyor. Bu fiyata bu donanımda peşin fiyata taksitli 37 bin TL'ye 3 yıl garantili 4070 laptop muazzam bir fırsattı. Elbet ufak tefek eksileri olacak.

1754124278709.webp

Cihazın 2,5 saatlik incelemesi

Son düzenleme:
Monster da Türk markası aynı ürünü satıyor V23 serisi zaten ürün belli markanın pek önemi yok
Monsterdan farkı yok yurt dışındaki en kötü gaming cihaz erazer, Türkiye'de mükemmelmiş gözüyle bakılıyor

Monsterdan farkı yok yurt dışındaki en kötü gaming cihaz erazer, Türkiye'de mükemmelmiş gözüyle bakılıyor
Monster v23.3 ile tıpatıp aynı kasa içi ve yazılımına kadar aynı ürün direkt aynı. Farklı varyantları bile var 13500hx olanı da var 23.1

4070'li modeli alanlar bana ÖM'den ulaşsın yada bu mesaja like atsın.

Bir community kurdum. Gelince beraber yorumlarız, sıkıntı varsa herkeste var mı bakarız vs. Ortak hareket etmek iyidir. (y)

Son düzenleme:
Alman markası olsa ne yazar ürün kötü olduktan sonra :D

bendeki 4. ayda aldığım LOQ, askeri malzeme ile yapılmış dedikleri cihaz, 1 ay sonra kasasında çatlama meydana geldi, üstelik kullanmıyorum bile fazla, kullansam ortadan ikiye yarılır belki, ayrıca şarj aleti 170w geliyor, oyunlarda yetmiyor, şimdi aynı özellikteki bir cihaza neredeyse 2 katı para vermek mantıklı olur mu sence?

bendeki 4. ayda aldığım LOQ, askeri malzeme ile yapılmış dedikleri cihaz, 1 ay sonra kasasında çatlama meydana geldi, üstelik kullanmıyorum bile fazla, kullansam ortadan ikiye yarılır belki, ayrıca şarj aleti 170w geliyor, oyunlarda yetmiyor, şimdi aynı özellikteki bir cihaza neredeyse 2 katı para vermek mantıklı olur mu sence?
Sen sorun yaşadın diye başkaları da yaşayacak anlamına gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı özellikteki cihaz dediğin DDR5 ram yeni nesil Anakart ile geliyor lenovo ve istediğin takdirde servis adaptör veriyor

Son düzenleme:
Sayfa yine egea fiyatına bmw isteyenlerle dolmuş :D

Burada Erazer 'da dahil bütün laptopların değerlendirmeleri var. + ve - lere bakarak, fiyata bakarak; aklı fikri yerinde olan herkes değerlendirip alabilir. Ülkenin durumu malum. Trendyol 'daki 9 taksit bile şuan büyük nimet. Kupon vs de veriyorlar. Ama herkesin durumu MSI Titan 'a yetmiyor zaten. O yüzden bütçesine göre değerlendiriyor herkes.

Bir de önceden Erazer alıp, pişmanlık diyen varsa onlar konuşsun zaten bizden ziyade. Ama daha bir problemle karşılaşan yok sanırım

Geri