🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

HP'nin garantisinin yeni bir adım atacağı söyleniyodu sanki
Hocam söylentilerle yürümez bu iş hpnin sunduğu bir çözüm yok, hall sensörün fişini çekiyorlar böyle yapınca da laptopun performansı düşüyor ve daha çok ısınıyor, hp victus alacakların yapabileceği tek bir şey var o da böyle bir sorunla karşılaşmamak için dua etmek.

S1-R1 Victusta sorun yok asus tufta sorun yok nitro16da sorun yok.
Ve aldiginiz 4070 deputy bunlarin 4060lisinin performansini veriyor ustelik mux yok ve ramler ddr4.Ucuz diye atlamayin dedik ama ilerde sorun konulari açılırsa yine yardimci oluruz dert etmeyin.

74W ekran kartı ile soğutma değeri paylaşmak yanlış 4050 bile olsa 80 90w ile onun ısısı farklı olur ve 90W çeker en azından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar Casper'ı da aşmış.
Casper da Trendyolda 5060leri 45k bandına çıkarmıştı. Erazer da cevap vermiş gibi.

4070 fiyatı 40.499 TL

5060 fiyatı 44.999 TL

bu pc dün 37ye satılıp bugün 47ye mi satılıyor ben mi yanlış görüyorum?
Resmen keriz avı..
sınırlı satış adedinde yapmışlardır kampanyayı. çok çılgındı çünkü

valla bu fakir kardeşiniz için çağ atlama oldu bu 4060 li erazer. 2060 lı msi kullanıyorum yıllardır. 28 bin tl ye mis gibi oldu. konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. sorun çıkarsa da, o bizim sorunumuz. siz niye bu kadar dertlendiniz 😀

sınırlı satış adedinde yapmışlardır kampanyayı. çok çılgındı çünkü
yemişim sınırlı adetini. bu kadar fark olur mu be. 1000lira değil, 2000lira değil.
Alacağımdan değil zaten, oyunla vs işim yok. 13420h yada 12450h laptop bakıyorum ekran kartsız.
Alana hayırlı olsun

.

İnsanlar aynı yanılgıya casperlarda da düşüyolar. Bakıyorlar böyle fiyata 5060 yok direk alıyolar ama aldıkları 5060 değil farkında değiller.
.
Bu mesajda 105W G870 ile 75W Erazer Deputiy karşılaştırmışsınız. Ne kadar fiyat o kadar köfte, G870 de 28 29K fiyatlara düştü zaten ama 1 sene önce bu da 27K fiyatlara kadar düşmüş ve güncel. Haliyle 75W vermişler tam 4060 peformansı beklememek gerek.

Hayırlı olsun, 4060'lı model bakımından 2 bin TL daha verip 2x RAM 2x SSD olan daha cazipti fakat hiçbir sitede stok kalmamış... (tablo)

Alıntıyı görüntüle

Al(a)mayan arkadaşlar niye bu kadar yanıyor bilmiyorum ama güncel durumlara göre gayet iyi F/P cihazlar aldık. Modellerin eksikleri elbette var ama fiyatına göre bakmak lazım. Yabancı yerli videolar izledim, ciddi sorun edecek kronik pek durum yok. Gerekli önlemler de yeterince açıklanmış.
Sana da hayırlı olsun dostum. 5 yıl tertemiz kullanırız, sonrasına allah kerim.

he 5 yıl sonra yaş 45 oluyor. elimi eteğimi çekerim oyun işinden, eyt yürüyüşlerine katılırım 😀

Hakiketen sayfa ucuz fiyata yüksek performans bekleyenlerle dolmuş. Karşılaştıracak laptop bulamayınca Casper'dan birhaber bir şahıs Casper ile karşılaştırmış çaresizlikten ona güldüm. 4070 olanı 4060 performansı veriyor diyor, 75W ekran kartı var. 4060 bile 90W 100W çok rahat çekebiliyor haliyle alan bunu bilerek alırsa problem görmüyorum. Bu fiyata şahsen mux ddr4 ram gibi şeylere takılmanızı önermem.

Sana da hayırlı olsun dostum. 5 yıl tertemiz kullanırız, sonrasına allah kerim.

he 5 yıl sonra yaş 45 oluyor. elimi eteğimi çekerim oyun işinden, eyt yürüyüşlerine katılırım 😀
Hp victus alanlarda 5-10 yıl kullanırız diyolardı noldu 1 sene sonra Hall sensör sorunu baş gösterdi herkesin elinde kaldı

Geri