🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

öncelikle aylık 3100 tl ye 4060 lı cihaz sahibi olduk 9 ay tertemiz. alanlara hayırlı olsun.

şimdi 8 sayfa yorum okudum, millet şöyle kötü, böyle kötü diye yerden yere vurmuş. şimdi o zaman şöyle bir soru sorayım:

4060li hp alıp hall sensör problemi mi yaşayalım?

4060li lenovo alıp 3 ayda anakart mi yakalım?

veya 4060 lı rog strix e 70 bin tl mi verelim?

tüm forumu biraz aydınlatırsanız sevinirim.
rog strix ile diğer segmentler karşılaştırılamaz çünkü üst seviye ve premium bir model, orta segmentte acer nitro 16dan şaşmayacaksın hem paneli iyi hemde donanımları ama 4060lı modeli için ekranın 1200p olması lazım çünkü 4060 dediğimiz kart 1600pde can çekişir. Fakat acer nitro 16 alsan bile sorun çözülmüş olmuyor çünkü onun da servisi çok kötü: SMS İNFOCMM, ben 1 sene önce acer nitro 16 4060lı olanı almıştım 5. ayda donanım arızası verdi fakat 3 ay boyunca 4 kere sms infocomma göndermeme rağmen cihazda donanımsal bir sorun olduğunu kabul etmediler, en sonunda 6 ay süre dolmasına rağmen ithalatcıya yönlendirdiler ve ithalatçı değişim iade belgesi verdi. Satıcı hepsiburadaydı ve artık süreçten sıkıldığım için para iadesi aldım, hop -%20 enflasyon zararı :D 38600e aldıgım laptop 50k olmuştu.

Hayırlı olsun, 4060'lı model bakımından 2 bin TL daha verip 2x RAM 2x SSD olan daha cazipti fakat hiçbir sitede stok kalmamış... (tablo)

Alıntıyı görüntüle

Al(a)mayan arkadaşlar niye bu kadar yanıyor bilmiyorum ama güncel durumlara göre gayet iyi F/P cihazlar aldık. Modellerin eksikleri elbette var ama fiyatına göre bakmak lazım. Yabancı yerli videolar izledim, ciddi sorun edecek kronik durum yok. Gerekli önlemler de yeterince açıklanmış.
almayan arkadaşlar zaten bu cihazlara ihtiyacı yok dostum çok daha iyi cihaz kullanıyorlar çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle aylık 3100 tl ye 4060 lı cihaz sahibi olduk 9 ay tertemiz. alanlara hayırlı olsun.

şimdi 8 sayfa yorum okudum, millet şöyle kötü, böyle kötü diye yerden yere vurmuş. şimdi o zaman şöyle bir soru sorayım:

4060li hp alıp hall sensör problemi mi yaşayalım?

4060li lenovo alıp 3 ayda anakart mi yakalım?

veya 4060 lı rog strix e 70 bin tl mi verelim?

tüm forumu biraz aydınlatırsanız sevinirim.
asus tuf al veya acer nitro 16 al mesela, bu arada lenovonun anakart yanma sorunu asla kesin değil şans işi millete kesin anakart yanıyor diye lanse ediliyor hala sağlam ve güzel cihaz

lenovunun yan kuruluşu bu firma çinde üretiliyor ona göre sonra üzülmeyin :monkahmm:

almayan arkadaşlar zaten bu cihazlara ihtiyacı yok dostum çok daha iyi cihaz kullanıyorlar çünkü
Adının hakkını vermişsin. :kekw: Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Çok çok daha iyileri yine siz zenginlere nasip olur inşallah.

Adının hakkını vermişsin. :kekw: Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Çok çok daha iyileri yine siz zenginlere nasip olur inşallah.
zenginlikle alakası pek yok, biriktirip daha iyi cihaz alın 2-3 kuruşunuzu heba etmeyin demeye çalıştık o kadar

zenginlikle alakası pek yok, biriktirip daha iyi cihaz alın 2-3 kuruşunuzu heba etmeyin demeye çalıştık o kadar
Acer Nitro 16 diye önerdiğin cihazın RTX 4060 + 16 GB Ram + 512 GB SSD modelleri 45-50 bin TL civarında. Gerek var mı, yok. "2-3 kuruş" fazla veremiyorum bu modeller için. Aldığım riskten memnunum. :blobdance:

Acer Nitro 16 diye önerdiğin cihazın RTX 4060 + 16GB Ram + 512 GB SSD modelleri 45-50 bin TL civarında. Gerek var mı, yok. "2-3 kuruş" fazla veremiyorum bu modeller için. Aldığım riskten memnunum. :blobdance:
kalite ve soğutma olarak devasa fark var insanlar onun için para ödüyor ve sendeki cihaz 75 w 4060 o acer nitro 16 larda 140 w var dostum.
1754141610112.webp

Acer Nitro 16 diye önerdiğin cihazın RTX 4060 + 16 GB Ram + 512 GB SSD modelleri 45-50 bin TL civarında. Gerek var mı, yok. "2-3 kuruş" fazla veremiyorum bu modeller için. Aldığım riskten memnunum. :blobdance:

kalite ve soğutma olarak devasa fark var insanlar onun için para ödüyor ve sendeki cihaz 75 w 4060 o acer nitro 16 larda 140 w var dostum.
Bu attığın 4060'lı model 28-30 bin TL'ye satıldı. Yerine önerdiğin Acer ve Asus modelleri ~2 kat pahalı 45-60 bin TL arasında değişiyor. :kekw: Yine ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Biraz daha az performanslı ve biraz daha fazla ısınan modeli fiyatı göz önüne alarak ben tercih ederdim.

Bu arada ben 4060'lı olanı değil RTX 4070 (100w) / 32 GB RAM / 1 GB SSD modeli 37 bin TL'ye aldım. Hayırlısı bakalım gelsin göreceğiz.

Bu attığın 4060'lı model 28-30 bin TL'ye satıldı. Yerine önerdiğin modeller 2 kat pahalı ~45-60 bin TL arasında değişiyor. :kekw: Yine ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Biraz daha az performanslı ve biraz daha fazla ısınan modeli fiyatı göz önüne alarak ben tercih ederdim.

Bu arada ben 4060'lı olanı değil RTX 4070 (100w) / 32 GB RAM / 1 GB SSD modeli 37 bin TL'ye aldım. Hayırlısı bakalım gelsin göreceğiz.
sen bilirsin dediğin şey doğru 50 binlik 4070 ile 37 binlik 4070 i kıyaslamamak lazım

Birileri yine hype trenine binip fena gaza geldi, güzel bir patlama hikayesi çıkar bu konudan.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Asus lenovo kadar kaliteli değil kasası ve soğutması. Acer nitro V serisi var anca onla kapışır. Çok beklentiniz olmasın bendeki 4050 asus tuf ile bu değerleri alıyorum
Alıntıyı görüntüle
74W ekran kartı ile soğutma değeri paylaşmak yanlış 4050 bile olsa 80 90w ile onun ısısı farklı olur ve 90W çeker en azından.

Forumda paylaşıldı ama Trendyol 'da bu çılgın fiyatların üzerine bir de 500 TL kupon basıldı. En mantıklı yer burası şuan koşun.
Peşin fiyatına 9 taksit de var çiçek gibi.

Alıntıyı görüntüle
Bunlar Casper'ı da aşmış.

Geri