Karşılaştırma yağtığın site saçmalıktan ibaret, yanlış bilgi içeriyor o site. Zaten benchmark ve karşılaştırma sitelerinin çoğu kolpa bilgiSayfa yine egea fiyatına bmw isteyenlerle dolmuş
Burada Erazer 'da dahil bütün laptopların değerlendirmeleri var. + ve - lere bakarak, fiyata bakarak; aklı fikri yerinde olan herkes değerlendirip alabilir. Ülkenin durumu malum. Trendyol 'daki 9 taksit bile şuan büyük nimet. Kupon vs de veriyorlar. Ama herkesin durumu MSI Titan 'a yetmiyor zaten. O yüzden bütçesine göre değerlendiriyor herkes.
![]()
Expert Reviews and News on Laptops, Smartphones and Tech Innovations
Notebookcheck provides in depth reviews, technical articles like benchmark comparisons, and news on laptops / notebooks, smartphones, tablets and tech innovations.www.notebookcheck.net
Bir de önceden Erazer alıp, pişmanlık diyen varsa onlar konuşsun zaten bizden ziyade. Ama daha bir problemle karşılaşan yok sanırım
5000 serisine yönelinebilir onların da fiyatı başarılıbir stok dalgasi daha gelecek tahmjnen
Bu 5000 serisinin kasası Clevo mu?5000 serisine yönelinebilir onların da fiyatı başarılı
![]()
Erazer Deputy 15 P1 Md62764 Intel Core 5 210h 16gb 1tb Rtx5060 15.6" 144hz Fhd Ips Freedos Oyuncu Laptop - Fiyatı, Yorumları
Erazer Deputy 15 P1 Md62764 Intel Core 5 210h 16gb 1tb Rtx5060 15.6" 144hz Fhd Ips Freedos Oyuncu Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
clevo glbBu 5000 serisinin kasası Clevo mu?
Sen sorun yaşadın diye başkaları da yaşayacak anlamına gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı özellikteki cihaz dediğin DDR5 ram yeni nesil Anakart ile geliyor lenovo ve istediğin takdirde servis adaptör veriyor
thhye gitcen hakkını arıcan o zamanAdaptör vermiyorlar, aylardır konuşuyorum, cihaz bana ait, çatlak için de kendi kendine olan bir hasar için 20 iş günü servisi beklemek zorunda değilim. Çoğu kişide bu şikayetler var, başıma geldikten sonra araştırdım zaten.
Şahsen hall sensör problemi yaşayıp garantiye çözdürmen daha iyi olur süs laptop almaktansaöncelikle aylık 3100 tl ye 4060 lı cihaz sahibi olduk 9 ay tertemiz. alanlara hayırlı olsun.
şimdi 8 sayfa yorum okudum, millet şöyle kötü, böyle kötü diye yerden yere vurmuş. şimdi o zaman şöyle bir soru sorayım:
4060li hp alıp hall sensör problemi mi yaşayalım?
4060li lenovo alıp 3 ayda anakart mi yakalım?
veya 4060 lı rog strix e 70 bin tl mi verelim?
tüm forumu biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Hall sensörün çözümü yok.Şahsen hall sensör problemi yaşayıp garantiye çözdürmen daha iyi olur süs laptop almaktansa
Hayırlı olsun, 4060'lı model bakımından 2 bin TL daha verip 2x RAM 2x SSD olan daha cazipti fakat hiçbir sitede stok kalmamış... (tablo)öncelikle aylık 3100 tl ye 4060 lı cihaz sahibi olduk 9 ay tertemiz. alanlara hayırlı olsun.