KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Steamde VPN İşe yaramıyor diye biliyorum yani hesabı hangi ülkeden açtıysan o ülkeden almak zorundasın. İstiyorsan VPN ile Ukrayna hesabı aç steam de sonra o hesaptan al ama gereksiz olur yani hiç kullanmayacağın saçma sapan bir Ukrayna hesabın olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostlar benzer konuları önceden başka arkadaşlar da açmış ucuza fifa almak gibi. Herhangi bir problem yaşamamış yani sıkıntı olacağını sanmıyorum yıllardır kullanılan bir taktik bu.
Oyun açıldığında etiket atıp konuyu günceller misin? Merak ettim.

Bf 6 open beta için davet maili gelen varmı?
Geldi bana iki hesaba da geldi hatta

7'sinde girebilmek için geldi mail.

Oyun açıldığında etiket atıp konuyu günceller misin? Merak ettim.
Hocam soyle dusun bir insan bir oyunu kendi ulkesinde alip baska bir ulkeye tatile gidebilir ve tatilde oyun oynamak isteyebilir veya bir ulkede yasiyorken oradan baska ulkeye tasinabilir vesaire yani biz turkler hep evimizdeyiz ama dunyadaki bircok insan ulke ulke geziyor. O adamlar her gittigi ulkede oyunlari sifirdan aldigini sanmiyorum. Bir kere aliyorlar ve gittikleri ulkelerde de oyunlarini oynuyorlar. Eger sen ukraynadan aldin oyunu o yuzden sadece orada oynayabilirsin gibi bir kural olsaydi cok sacma olurdu ve herkes bundan bahsederdi diye dusunuyorum. Ben belki ukraynaya tatile gittim ve oyunu oradayken aldim ve ulkeme geri dondum yani. Kimse buna karisamaz o yuzden boyle sacma bir sey olacagini sanmiyorum zaten dedigim gibi onceden ps store hesabi ile çinden fifa almistim bir sikinti olmamisti.

seneye indirimde 2.99 USD olacak oyun için 40 takla atmaya gerek yok.
70 dolardan zor hocam. Belki 2-3 yil sonra olur ama bir sure dusmez gibime geliyor o fiyatlara. Cok buyuk patlarsa ve oyun kotu cikarsa duser de bu sefer umitliyim ben bu oyundan.

Mısır'a baktım da en ucuzu Ukrayna herhalde. Mısır'ı düzenlemişler gibi.

Hiç aranızda deneyen oldu mu bu EA Play Pro oyunların en yüksek versiyonunu sana veriyor. Önce EA Play Pro alsan, avantajları oyunda kullansan, sonrasında oyunun standart halini alsan ne olur? Erişimi kaybeder misin acaba Ultimate versiyonlarda verdiklerinden?

Son düzenleme:
1754148226879.webp

Çekildi ikisi de. BF6 Phantom Edition 2490 TL'ye, FC 26 Standart 1710TL'ye geldi çeviri kesintileri ile. Sağolasın.

vpn programını ismini verirmisin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri