Excaliburu ilk çeken olmak mı yoksa taşın altında kalmak mı seç yolunu ve var git yoluna savaşçı! Şaka bir yana dediğimiz gibi teste izin veriyorlarsa gpu z + furmark şart ama orada kocaman "ilk siz açmışsınız gibi olacak" dedikleri için izin vereceklerini sanmam kartın jelatini üstünde durmuyor ben ne bilicem sıfır olduğunu derken adamın göz boyamalarına kanmayıp dükkanı terk edeceksin gibi geliyorBu yükü kaldirabilicegimi sanmiyorum. Yüce 5080 özü dilerim![]()
Kartı deneme şansım varmı diye sor varsa git dene kontrol et biraz pazarlık yap al kara kara düşünme bence garanti varsa tadından yenmezMerhabalr yeni bir sistem dizicem. Sistemi full tuf gaming serisi yapmak istiyorum. Alacagim parcalar belli. Ekran karti olarakda Tuf gaming 5080 istiyorum ama akakcede 76.799 tl fiyat bicilmis. Sahibindende sifir 5080 lere baktigimiz zaman 65-70k bandinda geziyor (Asus Tuf Gaming modeli.) Sizce Alınır mı?.
İlandaki magaza ozguven bilisimmis cekmekoyde o taraflarda yasayan varsa bilgilendirebilirmi.
İlan:https://shbd.io/s/PcSXUJZj
valla bilmiyorum zaten ilani incelersen kutunun sag ustunde birazcik defo var bisiyi etkilermi bilmiyorumExcaliburu ilk çeken olmak mı yoksa taşın altında kalmak mı seç yolunu ve var git yoluna savaşçı! Şaka bir yana dediğimiz gibi teste izin veriyorlarsa gpu z + furmark şart ama orada kocaman "ilk siz açmışsınız gibi olacak" dedikleri için izin vereceklerini sanmam kartın jelatini üstünde durmuyor ben ne bilicem sıfır olduğunu derken adamın göz boyamalarına kanmayıp dükkanı terk edeceksin gibi geliyor
sahibindende sorma imkanim var. Soriyimmi gelsem denetirmisiniz diyeKartı deneme şansım varmı diye sor varsa git dene kontrol et biraz pazarlık yap al kara kara düşünme bence garanti varsa tadından yenmez![]()
O defo etkilemez bildiğim kadarıyla bu kasanın önündeki kağıt parçası zaten kasanın kendisi değil şey gibi düşün deterjan yanındaki hediye bardak gibi kola bardak ikilisi gibi kaydırıp çıkarıyorsun sonra bardağı alıyorsun Eğer Ana kutu hasarlıysa işler değişir hani ilk ben açacaktım diye atar gider yapıp mekanı terk edebilirsinvalla bilmiyorum zaten ilani incelersen kutunun sag ustunde birazcik defo var bisiyi etkilermi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahibindende sorma imkanim var. Soriyimmi gelsem denetirmisiniz diye
Çok doğal değil mi?"ürünü açınca ikinci el olacak" diye tutturabiliyor
Sor knk denetmesi lazımvalla bilmiyorum zaten ilani incelersen kutunun sag ustunde birazcik defo var bisiyi etkilermi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahibindende sorma imkanim var. Soriyimmi gelsem denetirmisiniz diye
Garantisi olduğundan emin olduktan sonra alın geçin hocam bir sorun olursa garanti halleder ki 0 kapalı üründe çok bir sorun yaratmazMerhabalr yeni bir sistem dizicem. Sistemi full tuf gaming serisi yapmak istiyorum. Alacagim parcalar belli. Ekran karti olarakda Tuf gaming 5080 istiyorum ama akakcede 76.799 tl fiyat bicilmis. Sahibindende sifir 5080 lere baktigimiz zaman 65-70k bandinda geziyor (Asus Tuf Gaming modeli.) Sizce Alınır mı?.
İlandaki magaza ozguven bilisimmis cekmekoyde o taraflarda yasayan varsa bilgilendirebilirmi.
İlan:https://shbd.io/s/PcSXUJZj
Demek istediğim, nakit parayla alıcı ayağına kadar gelmiş, sadece şüphesi var; test imkanı vermeli. Ne resmi distribütör ne de mağazası var gibi durmuyor. Sarı siteden satan bir kişi, tabi şirket olarak gözüküyordur, şu günlerde herkesin şirketi var. Kendisi de yazılım şirketi demiş. Bahsettiğin sitelerde veya mağazalarda iade imkanın var. Üstüne genellikle resmi distribütör. İade hakkı ve ürün sorunlu çıkarsa konuşacak muhatabın olmamasından dolayı test imkanı vermeli. Herkes "Asus garantisi/servisi var" demiş. Garanti/servis de birkaç hafta alır. Asus servisini tecrübe etmediğimden yorum yapmam doğru olmaz ama globalde olumsuz bir itibara sahip değil mi? Ayrıca neden sıfır ürün alıp, servis ile uğraşıyorum. Düzgün taşınmayıp, ürünün fanlarında bile sorun var ise ilk başta dediğim şirket gibi gözükmek ile şirket olmak arasındaki farkı kanıtlar.Çok doğal değil mi?
Sıfır kapalı kutu üründe cayma test etme vs. imkanın olamaz zaten.
Ürünü alır açar testini yaparsın bir sorun olursa resmi garantiye yollarsın.
Bu adamlar vatan itopya vs. değil. Ki onlar da bu imkanı sunmaz.
magaza var google de cikiyor. Zaten bolca ekran karti satiyorlar. Açıkcası 2.el ürüne 2. el diyolar gibi gozukuyor. Gidip gorecegiz bakalim.Demek istediğim, nakit parayla alıcı ayağına kadar gelmiş, sadece şüphesi var; test imkanı vermeli. Ne resmi distribütör ne de mağazası var gibi durmuyor. Sarı siteden satan bir kişi, tabi şirket olarak gözüküyordur, şu günlerde herkesin şirketi var. Kendisi de yazılım şirketi demiş. Bahsettiğin sitelerde veya mağazalarda iade imkanın var. Üstüne genellikle resmi distribütör. İade hakkı ve ürün sorunlu çıkarsa konuşacak muhatabın olmamasından dolayı test imkanı vermeli. Herkes "Asus garantisi/servisi var" demiş. Garanti/servis de birkaç hafta alır. Asus servisini tecrübe etmediğimden yorum yapmam doğru olmaz ama globalde olumsuz bir itibara sahip değil mi? Ayrıca neden sıfır ürün alıp, servis ile uğraşıyorum. Düzgün taşınmayıp, ürünün fanlarında bile sorun var ise ilk başta dediğim şirket gibi gözükmek ile şirket olmak arasındaki farkı kanıtlar.
Bende baktım ona da ama herhalde bir daire şirketler gibimagaza var google de cikiyor. Zaten bolca ekran karti satiyorlar. Açıkcası 2.el ürüne 2. el diyolar gibi gozukuyor. Gidip gorecegiz bakalim.