TACİZMİ EDİLİYORUM YARDIM EDİN

Qingdao

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar aynı numara arayıp duruyo 0534873 başı hep ve açtığımda sadece müzik çalıyor ve kapanıyor arama bugünde aradılar korkmaya başladım bidaha arayınca birkere çalıyor ve ulasilmiyor diyor ne olur yardım edin bu ne numarası kimler

Ekler

• IMG_20250803_114158_686.webp
    IMG_20250803_114158_686.webp
    7.2 KB · Hit: 134
  • IMG_20250803_114145_745.webp
    IMG_20250803_114145_745.webp
    27 KB · Hit: 136
  • IMG_20250803_114122_428.webp
    IMG_20250803_114122_428.webp
    8.7 KB · Hit: 133
Tanıdığın trol biridir benim telefonumdan kuzenimle kardeşim random arkadaşlarımı arayıp müzik açmışlar telefon da şifre varda kilit ekranında da asistan aktif o yüzden istedikleri kişiyi arıyabiliyorlar

Arkadaşlar aynı numara arayıp duruyo 0534873 başı hep ve açtığımda sadece müzik çalıyor ve kapanıyor arama bugünde aradılar korkmaya başladım bidaha arayınca birkere çalıyor ve ulasilmiyor diyor ne olur yardım edin bu ne numarası kimler
salla geç arasın dursun, bir gün bırakacak aramayı. benide arıyodu bir numara artık dayanamadım açtım alo diyorum ses yok en sonunda sövdüm kapattı arayamadı bi daha

Tanıdığın trol biridir benim telefonumdan kuzenimle kardeşim random arkadaşlarımı arayıp müzik açmışlar telefon da şifre varda kilit ekranında da asistan aktif o yüzden istedikleri kişiyi arıyabiliyorlar
Ama numaralar hep farklı oluyor ondan diyorum ilk haneler hep aynı 534 873 diğerleri farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

salla geç arasın dursun, bir gün bırakacak aramayı. benide arıyodu bir numara artık dayanamadım açtım alo diyorum ses yok en sonunda sövdüm kapattı arayamadı bi daha
Troll olduğunu pek dusunmuyorum bi işletme fln olabilir numaram dağıtılmış olabilir bide siz arasanıza arıyorum bir kere çalıyor ve ulasilmiyor diyor nasıl çalıyor ozaman

Bütün numaraları alıp CİMER'e yaz. Hem yazı ile yaz, hem de arama kaydının resmini gönder. Bir tanesine CİMER'den telefon gittiği zaman hemen kesilir taciz.

Hayır tanimiyorum şuan bir daha aradı numarada bu 5348731855
Hocam numarayı sizin için sorguladım abdullah diye biri çıkıyor tanıyomusunu

Hocam numarayı sizin için sorguladım abdullah diye biri çıkıyor tanıyomusunuz
Hep aynı ilk 6 hane açmıyorum artık ama bir yandanda tırsıyorum

Bütün numaraları alıp CİMER'e yaz. Hem yazı ile yaz, hem de arama kaydının resmini gönder. Bir tanesine CİMER'den telefon gittiği zaman hemen kesilir taciz.
Cimerde hangi kuruma göndereyim hocam

Engeli ve spamı yapıştırsana ne uğraşıyorsun?
Hepsi engelli zaten ama bir numara aramıyor dostum bugün 2 kere daha aradılar ilk 6 hanesi aynı diğerleri farklı

Engeli ve spamı yapıştırsana ne uğraşıyorsun?
Zaten engellenmiş attığım fotoğraflarda görmüyor musun buda yeni aradı

Ekler

• Screenshot_20250803-142834.webp
    Screenshot_20250803-142834.webp
    32.2 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Cimerde hangi kuruma göndereyim hocam

Hepsi engelli zaten ama bir numara aramıyor dostum bugün 2 kere daha aradılar ilk 6 hanesi aynı diğerleri farklı

Zaten engellenmiş attığım fotoğraflarda görmüyor musun buda yeni aradı
Bilinmeyen ve ya kayıtlı olmayan numaraları engelle mi çağrısını almama gibi bir ayar vardı sanırım hocam Xiaomide onu bir deneyin.

Xiaomi değil bide tanımadığım numaralar tarafından çok aranıyorum işim gereği
Nasıl değil hocam bende de aynı menü var. Tanımadığınız numara durması lazımsa başka ne yapılabilir engellemek için bilmiyorum. Dediğiniz gibi hep farklı numara çünkü. Birde başları nasıl hep aynı onu anlamış değilim.

Ekler

• IMG_20250803_144752.webp
    IMG_20250803_144752.webp
    35.3 KB · Hit: 28
Geri