vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
Machenike resmi distribütörüymüşBu machenikeler distribitör garantili sanırım doğru mu, marka kendi sağlıyor yani garantiyi
Machenike resmi distribütörüymüşBu machenikeler distribitör garantili sanırım doğru mu, marka kendi sağlıyor yani garantiyi
Bu tarz butik firmaların qc aşamasını izledim bi çok kere, adam sandalyede oturuyo sağına soluna bakıyo 3snde pakete yolluyoqc düşük değil yok direkt ya. Ben herhangi bir quality check yapıldığını düşünmüyorum ürünlerinde
hocam mchose v9 pro ile machenike gx30 pro arasinda kalmistim sizce ne yapmaliyim?Bu tarz butik firmaların qc aşamasını izledim bi çok kere, adam sandalyede oturuyo sağına soluna bakıyo 3snde pakete yolluyo
Ürünlerin ucuz olma sebebi çooooooook fazla üretiliyor ve ucuz hammadde kullanılıyor, elektronik bileşenler de zaten ithal edilmiyor %99. O yüzden ithalat-taşıma ücreti de olmadan ucuza satabiliyorlar
%90 ihtimalle aynı donanımları kullanıyorlar. Tipini beğendiğini al.hocam mchose v9 pro ile machenike gx30 pro arasinda kalmistim sizce ne yapmaliyim?
uygulaması çok kötü bunu iyi değerlendir harici uygulama ile kullanıyorumhocam mchose v9 pro ile machenike gx30 pro arasinda kalmistim sizce ne yapmaliyim?
hangisinin?uygulaması çok kötü bunu iyi değerlendir harici uygulama ile kullanıyorum