Recep Baltaş'ın 9070XT ile 1 yıllık testi başladı ( 2 ay dayanamadı )

Seninki kolpa gibi duruyor, PC açamıyorum nedir paranı hiçmi düşünmüyon? niye iade etmedin ozaman kartı, olm bu forumda ne biçim kullanıcılar var. Parayı havadan mı kazanıyorsunuz siz, %1 fps sorunum olsa kartı anında iade etmiştim öyle oyunmu oynanır.
Pc açamıyorum yanii bilerek utanıyorum 5070 ti a 50k verip %1 low drop olmasından anladın kardeşim😃 mart ta aldım ve sorunlar yeni olmaya başladı incehesap gibi bir firma iade alırmı kendini yırtarda iade almaz oglum iade edebilsek bizde edicez ama incehesap iade alır parasını vermez

Hocam ne bu yani tüp kuyruğumu gireceğim diye bu nick seçilir mi ? Yazık. Sallamanın da bu kadarı. Benim randomlarımdan daha random olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede mouse kullanmakta zorlanan başbakan gördük, üniversitelerde 90 model pc var desene Recep beye 9070XT beğendiremedik. Sanki çok ucuz ya bir de fikir alıyoruz. Kart benim laptoptan pahalı.
hiç yoktan şuanda fiyati iyi. 30k veya 29k ya bulabiliyoz. en iyi f/p gpu diye geçiyor globalde. 29k ya hangi kart 4k da oyun keyfi verecek bize :D . (ben dayanamayıp erken aldığımdan bana fazladan girdi tabi)

amacım sadece oyunsa 9070xt devam değilse 2.el 4080 yeterli
Bu yorumada katılmıyorum amacım oyun evet, FSR4 1 tane oyunda var PC de yüklü oyunlarımda hala mı 9070XT önercen bana? Amacı olan insan için en kritik şeylerden birisi Upscale teknolojisi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Pc açamıyorum yanii bilerek utanıyorum 5070 ti a 50k verip %1 low drop olmasından anladın kardeşim😃 mart ta aldım ve sorunlar yeni olmaya başladı incehesap gibi bir firma iade alırmı kendini yırtarda iade almaz
50K para vermiş Nvidia'ya utanma diyor. Nvidia'yı tek başıma taşımışsın.

Pc açamıyorum yanii bilerek utanıyorum 5070 ti a 50k verip %1 low drop olmasından anladın kardeşim😃 mart ta aldım ve sorunlar yeni olmaya başladı incehesap gibi bir firma iade alırmı kendini yırtarda iade almaz oglum iade edebilsek bizde edicez ama incehesap iade alır parasını vermez
Şanssız donanım gelmiş demekki sana

Bu yorumada katılmıyorum amacım oyun evet, FSR4 1 tane oyunda var PC de yüklü oyunlarımda hala mı 9070XT önercen bana? Amacı olan insan için en kritik şeylerden birisi Upscale teknolojisi.
Nvidia RTX teknolojisini duyurduğunda millet daha AMD Rx5000 serisi almayını tartışıyordu forumlarda.

9070 xt ye hiç geçmeyin o halde hocam %1 leri nvidiadanda beter. testlerde genelde hep %1 leri 20-30 fpslerde takılıyo. bende bi drop sorunu cyberpunk 2077 de olduydu. zaten oda kronik sorunlu oyun. 5090 bile arada sıkıntı yaşıyo :D

O arkadaşın kanıtlı ss atana kadar ciddiye alasım gelmedi, 50K parayı çöpe atmış bildiğin.
Benimde inanasım gelmedi Nvidia sponsorluğu alsa bu kadar destek olamaz 50K para ne ?

Ya oyunun problemi var oyuna özel sorun ya da driver, driver 4 5 oldu güncelleme alıyor güncelleme gelmesinden bıktım o yüzden driver elenir baba. 5000 serisi çıktı 4000 serisi kullanıcısı olarak ceremesini ben çektim sanki.

Nvidia driverleri bir gaza bastı ben güncellemekten şekil oldum 5000 serisi çıktı çıkalı.

adasdasd

Son düzenleme:
Nvidia RTX teknolojisini duyurduğunda millet daha AMD Rx5000 serisi almayını tartışıyordu forumlarda.
Evet ben foruma ilk katıldığımda 6700XT yi öyle öneriyorlar dı ki şimdide 9070XT aldı yerini, bak gerçekten bilgisiz olsam 30-35K paramı ziyan ederdim buraya inanarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mfg de birçok oyunda yok
2x desteklenen tüm oyunlarda açabiliyorsun

Bu video da keşke ilk çıktığın günden bu yana artan saf güç performansına da yer verseydi o zaman tarafsız ve doğru bir inceleme olurdu
Relive, beta sürücü güncelleme ve FSR konularına katılıyorum ama diğer konular çok nadir yaşanan sorunlar ben de (RX 9070 kullanıyorum) ilgili sorunları henüz yaşamadım belki de XT olmadığı içindir
Bence RX 9070XT'nin ana tek bir sorunu var oda watt dengesizliği buna da video da değinmemiş (özellikle nitro modelde yaşayanlar gördüm acayip güç tüketiyor kart overclock yapabilen varsa tebrik etmek lazım)

Geri