4K oyun için işlemci değişmem yeter mi?

Darbogaz olabilir 1080p de ama 2k da olmaz işlemcin biraz düşük ama ekran kartında çok yüksek bir şey deigl 2k da oynamayı dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ever ram tıkanıyor dur kesin ve sen 8gb ram ile nasıl 4k oynamayı düşindün 16gb yapsan 1080p oynaraın ultra 1080p falan
1080 zaten oynuyordum önceden sorun yoktu şuan 4K oynatması lazım yeni monitör aldığım için ona ne yapabilirim?

genel olarak rx 6800xt 4k da en yüksek ayarda 35 45 fps arası oynatıyor grafikleri mide çekersen sabit 60 fps oynaya bileceğini düşünüyorum

Yine de biraz donma sorunu var gibi sanki ama High ayar diyor ben Low yapsam donma geçer mi acaba şuan Lowda da donuyor ama bende.
o donma darboğazdan kaynaklanıyor işlemci baya kötü

en azından bi 5600 falan olsa rahat kurtarırdı seni

genel olarak rx 6800xt 4k da en yüksek ayarda 35 45 fps arası oynatıyor grafikleri mide çekersen sabit 60 fps oynaya bileceğini düşünüyorum

o donma darboğazdan kaynaklanıyor işlemci baya kötü

en azından bi 5600 falan olsa rahat kurtarırdı seni
Para döküp işlemciyi 14600K yapsam sorun kesin çözülür mü yani? Bazıları kartın zayıf işlemciyle alakalı değil dedi emin olamadım.

Full donar60fps- çöp oldugu kanıtı neyine o kartın 4k ya 2k fazla gelir ona

Rdr2 de bile 60fps altı birde boş alanda sen düşün hem kartın gücü ne ki türemeler söylüyor saf güç saf güç bitti fosil oldu
abicim 60 fps altı diyorsunda eleman en yüksek ayarlarda 60 fps altı alıyor bizimki mid yada low ayarlarda oynasa çokrahat 60 70 arası alır

Para döküp işlemciyi 14600K yapsam sorun kesin çözülür mü yani? Bazıları kartın zayıf işlemciyle alakalı değil dedi emin olamadım.
kartın 1 tane test vidyosu yok bisürü var izle hepsini kendin karar ver

ben senin yerinde olsam işlemciyi ve rami yükseltirdim ama

abicim 60 fps altı diyorsunda eleman en yüksek ayarlarda 60 fps altı alıyor bizimki mid yada low ayarlarda oynasa çokrahat 60 70 arası alır

kartın 1 tane test vidyosu yok bisürü var izle hepsini kendin karar ver

ben senin yerinde olsam işlemciyi ve rami yükseltirdim ama
Rame gerek var mı? 2x8 her oyuna yeter denmişti lazım olursa bir 2x8 daha ekler 32 yaparım da gerek var mı cidden?

RX 6800XT ekran kartı 16GB RAM ve i3 8300K işlemcim var ama 4K oyunlarda donma yaşıyorum. Acaba bir şekilde parasını biriktirip i5 14600K alsam sorun komple çözülür denebilir mi yoksa yine belirsiz mi olur?
Kas gücü bunu karşılamaz 6800 XT'de FSR gibi teknolojiler de zayıf.

Yani 4K oynatmaz bu sistemle hiç uğraşma mı dersiniz? Olacağı yoksa da uğraşmak istemiyorum satıp oyun işini kenara atarım.
hocam aslında bakarsan tamamne beklenti işi bu. yani 60 fps oyun bana yeter derseniz işlemciyi yükseltin ama ben 60 fps ile cebelleşemem derseniz satın gitsin yani beklentinize göre cevap değişir

bu arada satma kararı alırsanız haber verin :D

hocam aslında bakarsan tamamne beklenti işi bu. yani 60 fps oyun bana yeter derseniz işlemciyi yükseltin ama ben 60 fps ile cebelleşemem derseniz satın gitsin yani beklentinize göre cevap değişir

bu arada satma kararı alırsanız haber verin :D
FPS de sorun yok da donar kasar oynanmaz diyen çok var ondan emin olamadım baya masraf yapmadan oldu mu öğrenemeyeceğim o da ciddi risk. Satma konusunda bilgisayarcıya sorarım bi ne kadar eder diye ona göre düşünürüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,002
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri