Steamda bissürü oyunum var ama fifadan başka oyun oynamıyorum ??

Yok kardeşim sen steam hedabını atsan yeter de onu bile atmıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senden büyügümdür canım kardeşim steam 3k oyunum var 40 hesab diyorsun birini bile atmıyorsun 😄
Yok vallahi meraktan soruyorum bro söyle yaşını bi

Kardeşim sen steam hesbaını atsana sana yaşı göstericem görüntülü bile ararım kardeşim

Yanaklarını sıkmak istiyorum tatlı animeci küçük minnak kardeşim
Hallere bak at hesabı arkadaş ekliyim kardeşim uğraştırma şimdi linkle canın sıkılırsa oyun gireriz gel

Kardeşim sen steam hesbaını atsana sana yaşı göstericem görüntülü bile ararım kardeşim

Yanaklarını sıkmak istiyorum tatlı animeci küçük minnak kardeşim
https://steamcommunity.com/id/xjuggernuatdrivex/ ark ekle oyun gireriz gel

Bende bir şey sandım kardeşim saydıkları pes scoor online bile var beleş ne bulduysan almışsın ama tebrik ediyorum seni kardeşim 3k oyunun 2700 ü beleş
aynn kardeşim aynn yaş kaçtı kardeşim bu arada

Hocam valla her gün ilk valo sonra lol sıkılınca stres atmaya da ets2 truckersmp den giriyorume calais - duisburg miss 😅 🤣

Yok vazgeçtim kardeşim atmicam sen at ben ark ekliyim seni gireriz
İçinizdeki o coşkunun sönmemesi çok güzel hocam. Ben 10 -15 yük atıyorum sonra sıkılıyorum. Gerçi oynadım mı farklı oyunlar değilde 1 oyuna kenetleniyorum birazda ondan sanırım.

Bende bir şey sandım kardeşim saydıkları pes scoor online bile var beleş ne bulduysan almışsın ama tebrik ediyorum seni kardeşim 3k oyunun 2700 ü beleş
5090 mı lazım birde bro onuda alırız yakında kısmetse

19 kardeşim canım kardeşim abinimdir tamma tatlı kardeşim seviliyorsun
kardeşim sen bi 20 ye bas gel yanıma tamam mı hadi koçum yat uyu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-04 000801.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-04 000801.webp
    35.1 KB · Hit: 13
5090 mı lazım birde bro onuda alırız yakında kısmetse

kardeşim sen bi 20 ye bas gel yanıma tamam mı hadi koçum yat uyu
Beleş beleş oyunlar fiyatı edki haline dönünce iyi kara geçtigini sanmışsın tatlı kardeşim

19 kardeşim canım kardeşim abinimdir tamam tatlı kardeşim seviliyorsun
yok neyin tribine giriyorsun da büyüklük taslıyorsun anlamıyorum ergenlik bitmemiş senin herhalde hadi abim sütünüde iç uyu sen

kardeşim sen bi
Kardeşim ben 9060xt ile 700 oyunun 600 ünü beleş digerlerini 3 dolar max 25 30 dolara aldıgı oyunlarla hava atan kardeşlerimle oynamıyorum

yok neyin tribine giriyorsun da büyüklük taslıyorsun anlamıyorum ergenlik bitmemiş senin herhalde hadi abim sütünüde iç uyu sen
Görüntülü gelsene minik sevimli kardeşim seni uyutayım

Beleş beleş oyunlar fiyatı edki haline dönünce iyi kara geçtigini sanmışsın tatlı kardeşim
tabii canım dolar kurundan aldım hesabı doldurdum koçum ben bu hesap geçen yıl bomboştu 11 sene önce açtığım hesap gezerken buldum doldurdum içini paşam bak işine sen aklın ermiyor boş boş konuşma beleş oyun olduğu kadar sağlam oyunda dolu paşam istersen gel birde lol ve valorant hesabımı göstereyim kaç tane 5090 parası basmışım görelim oyunlara ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,316
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri