3500 TL Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum sevgilim pc den hikaye oyunları oynuyor oyun kolu istiyor max 3500 bütçem var Xbox en bilindik onun dışında öneriler gamesir supernova ve gamesir cyclone gördüm YouTube da hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin

Arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum sevgilim pc den hikaye oyunları oynuyor oyun kolu istiyor max 3500 bütçem var Xbox en bilindik onun dışında öneriler gamesir supernova ve gamesir cyclone gördüm YouTube da hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin
Dostum kac aydir berabersiniz

Gamssir xbox ile anlaşmalı ve drift sorunu olmuyir hocam bence alsbilirsiniz

Sevgilin cok sanslı. Xbox'un özel renklerinden al geç windowsta çalışan en iyi kol o

PC'den oynuyorsa Xbox kolu al direkt.

İtopya, Vatan, Mediamarkt gibi bir yerden al sıkıntı çıkmasın, çıkarsa da iade/garanti işleri kolay olsun.

Sevgilin kız ise xbox kolunun purple veya pink modelleri bakılabilir. Erkek iste muhtemelen dualsense daha çok sever.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri