3500 TL Gamepad Önerisi

Bizim bir şey belirtmemiz mümkün değil buradan. Sana olan maddi/manevi tavrına göre sen karar vereceksin alıp almayacağına.

Hocam forumda çoğu kişi bu kolları övüyor, Xbox ve Dualshock/Dualsense o kollara göre daha kaliteli değil midir? Veya ben mi bilgisiz kaldım bu konuda?
Hocam kalite olarak birbirlerine yakınlar xbox zaten gamesir ile ortaklaşa çalışıyoar bu sebepten xbox konsollarında dahi sorunsuz çalışıyor ve drift sorunu olmuyor garanti vb konularına hakim değilim ama trvyede atılım yaptılar bence sorun olmaz

gamepad arıyorsan şuraya bi bak f/p oldukları söyleniyor.

Kendine alacak olsan Cyclone2 derdim ama kız arkadaşın için alacaksan Xbox 9.nesilin pembe renk bir modeli vardı onu tercih edebilirsin.

Mekanik tuş takımına alışık değilseniz veyahut sesini istemezseniz gamesir supernova alabilirsiniz. Aralarındaki tek fark cyclone 2 ile birisi mekanikken diğeri membran tuş takımları kullanıyor. Gamesir tmr modülü olarak da hall effect modülü olarak da kaliteli ürünler ürettiğinden ve aynı zamanda hikayeli oyunlar oynanacağından aradaki fark hissedilmez. Kız arkadaşınıza alacaksanız supernova pembesi güzel bir seçenek olur. Aynı zamanda yanına ek özelleştirme seçeneği olarak tanesi 300 TL'den ön yüz plakası alabilirsiniz. Renklerini değiştirerek kullanabilir bu şekilde. Bu özelleştirme seçeneği bence çok tatlı bir eklenti ve hoşuna fazlasıyla gidecektir

Geri