PC'den oynuyorsa Xbox kolu al direkt.
İtopya, Vatan, Mediamarkt gibi bir yerden al sıkıntı çıkmasın, çıkarsa da iade/garanti işleri kolay olsun.teşekkü
TeşekkürlerPC'den oynuyorsa Xbox kolu al direkt.
İtopya, Vatan, Mediamarkt gibi bir yerden al sıkıntı çıkmasın, çıkarsa da iade/garanti işleri kolay olsun.
Hocam kalite olarak birbirlerine yakınlar xbox zaten gamesir ile ortaklaşa çalışıyoar bu sebepten xbox konsollarında dahi sorunsuz çalışıyor ve drift sorunu olmuyor garanti vb konularına hakim değilim ama trvyede atılım yaptılar bence sorun olmazHocam forumda çoğu kişi bu kolları övüyor, Xbox ve Dualshock/Dualsense o kollara göre daha kaliteli değil midir? Veya ben mi bilgisiz kaldım bu konuda?
Çok zor olmuyor mu ya böyle yaşamak ?Sen bilirsin reis yani uzun bir iliski degilse 3.5k az degil
KK3 Max kullandım bir dönem ergonomi olarak pek rahat değil, bence fiyatını hak etmiyor.gamepad arıyorsan şuraya bi bak f/p oldukları söyleniyor.
![]()
Gamepad & Oyun Kolu Modelleri ve Fiyatları
Gamepad & oyun kolu modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Hassas kontrol, ergonomik tasarım ve geniş uyumlulukla en iyi oyun deneyimi.www.gaming.gen.tr