Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

Reaksiyon skoru
32
Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım edebilecek yoksa monitörü geri göndericem ölü pixel testi yaptığımda renklerde hiç bir şey çıkmıyor her şey düzgün sadece mouseyi oynattığımda veya farkli bir şey geldiğinde gözüküyor ama genel olarak monitörün görüntüsü fotodakiler gibi cizgili cizgili şuan

Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım edebilecek yoksa monitörü geri göndericem ölü pixel testi yaptığımda renklerde hiç bir şey çıkmıyor her şey düzgün sadece mouseyi oynattığımda veya farkli bir şey geldiğinde gözüküyor ama genel olarak monitörün görüntüsü fotodakiler gibi cizgili cizgili şuan
Foto?

Kablolarda sıkıntı olanilir hocam

Fotoğraf atabilir misin? Ve monitör modeli nedir?

Atmayı deniyroum 1sn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraf atabilir misin? Ve monitör modeli nedir?
@rsametsezer kablolarda bir sıkıntı yok

1754259440432.webp
1754259461061.webp
1754259473736.webp

Kabloları tak çıkar yaptım düzelmedi kablolarda bir sıkıntı yok monitör modeli MSI g2412f

Attim

Son düzenleme:
Kabloları tak çıkar yaptım düzelmedi kablolarda bir sıkıntı yok monitör modeli MSI g2412f
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
MSI servisini veya aldığınız yeri arayıp değişim/iade talep edin. Değişim için monitör seçiminde kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
MSI servisini veya aldığınız yeri arayıp değişim/iade talep edin. Değişim için monitör seçiminde kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.
Monitörü itopyadan aldım ilk önce g2412 vardı 1 yıl kullandım ölü pixel sorunu çıktı sonra msi g2412f modelini gönderdiler 8 ay kullandım şuan böyle oldu ve garantisinin bitmesine eğer 2 yılsa garantisi 5 gün sonra bitiyor 9 ağustosta yarın ariycam iade vereceklerini pek sanmıyorum değişim veya üst bir model talep mi edeyim fikir verin napicam bilmiyorum

Monitörü itopyadan aldım ilk önce g2412 vardı 1 yıl kullandım ölü pixel sorunu çıktı sonra msi g2412f modelini gönderdiler 8 ay kullandım şuan böyle oldu ve garantisinin bitmesine eğer 2 yılsa garantisi 5 gün sonra bitiyor 9 ağustosta yarın ariycam iade vereceklerini pek sanmıyorum değişim veya üst bir model talep mi edeyim fikir verin napicam bilmiyorum
MSI ve AOC monitörlerde garanti süresi sonradan 3 yıl oldu daha var yani. 2 yıl olsa bile iade/değişim yaparlar o süreçde garanti süresi donuyor. Bu arada değişim ile kronik sorunlu monitörden yine kronik sorunlu monitöre geçmişsiniz keşke araştırsaymışsınız.

2 yıl önce ne alacagimi bilmiyordum fazla bütçem yoktu o yüzden bunu aldım garantiden de MSI g2412f yolladılar yarın ariyip konuşucam monitör de sorun var diycem iade mi diyim değişim mi diyim birde kabul ederlerse kağıda ne yazicam

2 yıl önce ne alacagimi bilmiyordum fazla bütçem yoktu o yüzden bunu aldım garantiden de MSI g2412f yolladılar yarın ariyip konuşucam monitör de sorun var diycem iade mi diyim değişim mi diyim birde kabul ederlerse kağıda ne yazicam
@İsimbulamajim

Atmayı deniyroum 1sn

@rsametsezer kablolarda bir sıkıntı yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Attim
Biraz araştırdım bu sorun kronik bir sorun gibiymiş ve sorunu garantiye göndermekle çözmüş reddit teki insanlar

Ekler

• Screenshot_2025-08-04-01-29-24-364_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    Screenshot_2025-08-04-01-29-24-364_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    54.5 KB · Hit: 45
  • Screenshot_2025-08-04-01-29-30-036_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    Screenshot_2025-08-04-01-29-30-036_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    59.2 KB · Hit: 48
  • Screenshot_2025-08-04-01-29-35-336_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    Screenshot_2025-08-04-01-29-35-336_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    77.4 KB · Hit: 35
  • Screenshot_2025-08-04-01-31-30-842_com.reddit.frontpage.webp
    Screenshot_2025-08-04-01-31-30-842_com.reddit.frontpage.webp
    58.9 KB · Hit: 50
İtopya'yı arayıp durumu anlatın. Bu arada garanti süresini ve MSI monitörlerin garanti süresinin sonradan 3 yıl olmasının sizi etkileyip etkilemediğini de sorun. Sizden monitörü göndermenizi isteyecekler. Sürecin nasıl olduğu konusunda @EmreUzn3 ve @Ben Tümay hocamız yardımcı olur.
Bundan sonra ise size monitörünüzün durumunu gösteren bir sayfa gönderecekler, orda değişim onayında, işlem bekliyor vb. yazacak. Kabul edildiğinde size ilk başta değişim için monitörler önerecekler. Seçim için bize sorabilirsiniz. İyi bir monitör önermezlerse eğer iade alıp yeni monitöre geçin. Yine öneri yapabiliriz.

Son düzenleme:
Geri