Yardım Valorant Serverlar Yok

geceleri düzenli olarak resident evil serilerini oynamıştım çok fena sarmıştı 3 hariç
3ün allah belasını versin dlc silahı alıp speedrun yaptım hemen bitsin diye. 4 güzel mi bari chapter 2de falanım.

3ün allah belasını versin dlc silahı alıp speedrun yaptım hemen bitsin diye. 4 güzel mi bari chapter 2de falanım.
En iyi remakelerden biri bence ben baya beğenmiştim bide Separate Ways dlc'i var onuda bitirdim oda güzeldi.

En iyi remakelerden biri bence ben baya beğenmiştim bide Separate Ways dlc'i var onuda bitirdim oda güzeldi.
Bu hafta deneyeceğim tekrar re4'ü. 2'yi çok beğenmiştim, 2'den sonra 3 aşırı sıktı 2 adımda 1 peşimde lavuk vardı hiç sarmadı. Seperate ways dediğin 4'ün dlcsi değil mi?

Bu hafta deneyeceğim tekrar re4'ü. 2'yi çok beğenmiştim, 2'den sonra 3 aşırı sıktı 2 adımda 1 peşimde lavuk vardı hiç sarmadı. Seperate ways dediğin 4'ün dlcsi değil mi?
aynen ada wong ile oynuyorsunuz.

Hocam nasıl hızlı rank kasarız aim iyi oyun bilgisi iyi ama adamlar trolluyo bazen
Oynadıkça iyi oluyorsun. Bu kadar basit. 800dpi kendine uygun sens. Sonrası oynamaya bakıyor. İlla çok iyi olayım dersen yt veya canlı yayından radyant oyuncuları izle. Taktik öğrenirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen ada wong ile oynuyorsunuz.
Ada wong ölmemiş miydi ya sanki 2de bir yere düşüyordu daha görmemiştik 4 2den öncesi mi sonrası mıydı?

hocam yucelik-immo elo arasinda bile troll cok fazla. spike kurmuyor bizi kor ediyor info veriyor ana baci kufur ediyor ve ceza da almiyor.

surekli afk ve troll oluyor her mac

daha demin 2 afk vardi. elo hell e girdim 5 lose aldim bugun, 20 vuruyorum lose aliyorum 8 vuruyorum lose aliyorum. beyni olmayan yaratiklari bana atiyor maalesef.

sonuc olarak bugun cs2 basladim suan rankim gumus 4 :)

bu arada valorantta sensim 800 dpi 0.3

Hocam nasıl hızlı rank kasarız aim iyi oyun bilgisi iyi ama adamlar trolluyo bazen
hocam oynarak ben inan aimlab felan kurmadım 2dk poligoana girip bot vurup çıkıyordum.
oyun içi ısınıyordum o maç vuramasam diğer maç vuruyordum sonrasında devamı geliyordu.

troll geliyorsa valorantın discordundan adam toplayın girin 2-3 pre .

trol geldiği zaman geçmiş olsun oyun kazanamazsın zaten.

hocam yucelik-immo elo arasinda bile troll cok fazla. spike kurmuyor bizi kor ediyor info veriyor ana baci kufur ediyor ve ceza da almiyor.

surekli afk ve troll oluyor her mac

daha demin 2 afk vardi. elo hell e girdim 5 lose aldim bugun, 20 vuruyorum lose aliyorum 8 vuruyorum lose aliyorum. beyni olmayan yaratiklari bana atiyor maalesef.

sonuc olarak bugun cs2 basladim suan rankim gumus 4 :)

bu arada valorantta sensim 800 dpi 0.3
Cs zaten bayadır oynuyordum da bıraktım çok hile var

hocam oynarak ben inan aimlab felan kurmadım 2dk poligoana girip bot vurup çıkıyordum.
oyun içi ısınıyordum o maç vuramasam diğer maç vuruyordum sonrasında devamı geliyordu.

troll geliyorsa valorantın discordundan adam toplayın girin 2-3 pre .

trol geldiği zaman geçmiş olsun oyun kazanamazsın zaten.
1600dpi 0.15 sens tam böyle kazanıyorum ikinci maç bitane adam şizofreni hastası gibi havaya sıkıyor londra da

Ada wong ölmemiş miydi ya sanki 2de bir yere düşüyordu daha görmemiştik 4 2den öncesi mi sonrası mıydı?
sonrasını anlatıyor 4. oyunu ,karakterden bile anlarsınız leon çılız bişi kalıyor 4. oyundaki leona göre

Cs zaten bayadır oynuyordum da bıraktım çok hile var

1600dpi 0.15 sens tam böyle kazanıyorum ikinci maç bitane adam şizofreni hastası gibi havaya sıkıyor londra da
1600dpi 0.125 ile oynuyorum Mouse ve mousepad faktörüde var tabi.Düzgün flick atabiliyorsan kontrollü çevirebiliyorsan mouse'u sorun yok. dediğim gibi bu ruh hastası çok arkadaşın varsa onla gir yada dc den adam topla

Son düzenleme:
sonrasını anlatıyor 4. oyunu ,karakterden bile anlarsınız leon çılız bişi kalıyor 4. oyundaki leona göre

1600dpi 0.125 ile oynuyorum Mouse ve mousepad faktörüde var tabi.Düzgün flick atabiliyorsan kontrollü çevirebiliyorsan mouse'u sorun yok dediğim bu ruh hastası çok arkadaşın varsa onla gir yada dc den adam topla
Hocam direk arkadaş yok insta dm de bile annem var tek

Hocam direk arkadaş yok insta dm de bile annem var tek
dc de bulursun merak etme.
Ben mesela maç boyu takımla iletişim kurarım bazen benimle kafam dengi olan adamlar geliyor.Eğlenerek oynuyorum o maçı kazanırsak bile arkadaş isteği çoğu zaman atıyorlar, bazende ben attım buda bir taktik deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,488
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri