drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,208
- Bütçe
- 10000
İmzamdaki sisteme uyacak beyaz kasa arıyorum karar aşamasındayım bir kaç model var aklımda ama ek olarak önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,802151718.html
www.akakce.com
www.akakce.com
Bunlar arasında kaldım. Öneriniz varsa aralarında yada aklınızda lütfen belirtin. Birde argb fan lazım lianli gibi sonsuzluk Aynalı diye geçiyor sanırım o tarz lianli gibi onun muadili yada lianli de önerebilirsiniz. Gaming gecesine denk gelirse uyguna alabilirim.

NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.398,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus TUF Gaming GT502 Plus Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Plus Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Plus Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.011,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!