Öneri 100 MBPS VDSL F/P MODEM ÖNERİSİ.

Cra.

80+
Reaksiyon skoru
108
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 100mbps VDSL modem lazım yeni ineternete geçmişken yeni modemde aliyim dedim

Konusunu Açmışken Söyleyeyim Hocam Bu Router İle Modem Kurulumu Yapılıyorsa Nasıl Yapılıyor ?

elimde Wİ-Fİ 6 Router Var Ama Wİ-Fİ 5 Modem Kullanıyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ?

Konusunu Açmışken Söyleyeyim Hocam Bu Router İle Modem Kurulumu Yapılıyorsa Nasıl Yapılıyor ?

elimde Wİ-Fİ 6 Router Var Ama Wİ-Fİ 5 Modem Kullanıyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Modeminizi ethernet ile routerın WAN portuna takın. Modemin arayüzünden bridge modu açın ve PPPOE ad ve şifrenizi + VLAN ID değerinizi girin.

Modeminizi ethernet ile routerın WAN portuna takın. Modemin arayüzünden bridge modu açın ve PPPOE ad ve şifrenizi + VLAN ID değerinizi girin.
Bu Yötem Bildiğin Router Mantığı VDSL Kablosunu Nasıl Bağlıyacağız Router'a ?

RJ11 Yerine RJ45 Çakıp Wan Portuna Mı Takacağım ?

Öyle bir şey yok. Modem kullanmak zorundasınız.
Hocam Tamam İşte Ben Direkt Router'ı Modem Olarak Kullanıyorsun Sanıyordum :)

Şimdi Raylar Oturdu Bende Normal Modeme Güçlü İyi Bir Router İle Bağlantı Sağlayıp İnterneti Router Üzerinden Çekiyoruz .

Öyle bir şey yok. Modem kullanmak zorundasınız.
Dostum banada biraz bilgi verebilirmisin cahilim baya bu router modem konularında
Mesela şuan yeni bir modem Alaçam ortalama yetmezmi ekstra olarak router alırsam ne fark olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aydınlatırsanız sevinirim

Dostum banada biraz bilgi verebilirmisin cahilim baya bu router modem konularında
Mesela şuan yeni bir modem Alaçam ortalama yetmezmi ekstra olarak router alırsam ne fark olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aydınlatırsanız sevinirim
Router almanız gerekiyor modem değil. Dediğim şekilde kurmanız gerekiyor.

Router almanız gerekiyor modem değil. Dediğim şekilde kurmanız gerekiyor.
Hocam Arkadaşın Modemi Yok Galiba O Yüzden Modem Alması Lazım Veya Mevcut Eski Modemi Yenilemeye Çalışıyordur

Eğer Elinde Mevcut Modem Varsa Modeline Göre Ve Durumuna Göre İyi Bir Router Alarak Bağlantıyı Sağlayabilir Ama Elinde Modem Yoksa Direkt Modem Alması Lazım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri