Öneri 100 MBPS VDSL F/P MODEM ÖNERİSİ.

modem ve router farkı nedir hocam çekim kalitesi falan mı?
Modem, internet için zorunlu bir cihaz. Router ise Wi-Fi ve ethernet portları oluyor en basit tabirle. Bu modem dediğimiz cihazların çoğu modem/router oluyor. Router almanız yeterli interneti düzgün sağlıyorsa çünkü fiyatı daha uygun ve daha stabil çalışır.

modem ve router farkı nedir hocam çekim kalitesi falan mı?
Modem Sabit Hat İle İnternet Sağlamaya Yarar , Router İse Bu İnterneti Modemden Kablo İle Sabit Hat Gibi Uzak Odalara Veya Alt , Üst Katlara Taşımanı Sağlar Bunun İçin İlla Router Gerekli Değil Hocam .

Repeater ( Evrensel Yenileyici ) Yani Wifi Ağını Kablosuz Alıp Kablolu Bir Şekildede Dağıtmana İmkan Sağlar .

Hocam Arkadaşın Modemi Yok Galiba O Yüzden Modem Alması Lazım Veya Mevcut Eski Modemi Yenilemeye Çalışıyordur

Eğer Elinde Mevcut Modem Varsa Modeline Göre Ve Durumuna Göre İyi Bir Router Alarak Bağlantıyı Sağlayabilir Ama Elinde Modem Yoksa Direkt Modem Alması Lazım .
Tamda dediğiniz gibi suanki modem baya eski yani yeni bir modem Alican yanına ekstra olarak router a para bayılmaya gerek varmı ?
Ekstra faydaları ne bunu öğrenmek istiyorum
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben genelde PC den FPS oyunları oynayan birisiyim yani ethernnet kablosu ile bağlıyım telefonda YouTube falan izlesem yetiyor evde o kadar büyük değil yani modemde evin tam ortasında PCmin yanında gerçekten gerek varmı

Tamda dediğiniz gibi suanki modem baya eski yani yeni bir modem Alican yanına ekstra olarak router a para bayılmaya gerek varmı ?
Ekstra faydaları ne bunu öğrenmek istiyorum
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben genelde PC den FPS oyunları oynayan birisiyim yani ethernnet kablosu ile bağlıyım telefonda YouTube falan izlesem yetiyor evde o kadar büyük değil yani modemde evin tam ortasında PCmin yanında gerçekten gerek varmı
Modemin Tam Olarak Nedir Belkim Yenilemene Gerek Olmadan Router Alırsın Direkt Daha İyi Bağlantı Sağlarsın Hem , Modemide Yenileyemeye Gerek Kalmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri