GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,204
Beyler 70 dolar az değil sizce değer mi yoksa indirim mi beklenmeli battlefield serisi hep sağlam indirime giriyor
70 dolarÇıktığı yıl içerisinde indirime gireceğini düşünmüyorum. Şu an ön sipariş fiyatı ne kadar?
değmez benceBeyler 70 dolar az değil sizce değer mi yoksa indirim mi beklenmeli battlefield serisi hep sağlam indirime giriyor
Bence değer. Ama bir arkadaş Ukrayna VPN ile ucuza getiren bir yöntem bulmuştu forumda, bir araştırın.70 dolar
Ucuzada steam üzeri almak istiyorum genellikle sağlam platform çünküBence değer. Ama bir arkadaş Ukrayna VPN ile ucuza getiren bir yöntem bulmuştu forumda, bir araştırın.
Farkı nePhantom edition 2500 tl ye aldık dün.
Biri steam biri ea app. kernel seviye anti cheat muhabbeti var steam de win 11 de sıkıntı yaşanabilir yazmıştı dün birisi bi araştırın.Ucuzada steam üzeri almak istiyorum genellikle sağlam platform çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farkı ne
Win11 kullanmıyorumBiri steam biri ea app. kernel seviye anti cheat muhabbeti var steam de win 11 de sıkıntı yaşanabilir yazmıştı dün birisi bi araştırın.
Vpn ile ukranyaya bağlanip daha ucuza alabiliyorsun galiba onun para biriminde 1700lira civarina satin alabiliyorsunBeyler 70 dolar az değil sizce değer mi yoksa indirim mi beklenmeli battlefield serisi hep sağlam indirime giriyor
Vpn ile ukranyaya bağlanip daha ucuza alabiliyorsun galiba onun para biriminde 1700lira civarina satin alabiliyorsun
Ukrayna metoduyla 1500tl'ye alın.
Ukraynadan alıpta TR'de girdiğini anlarlarsa hesap askıya alınabilir diyor yapay zekada araştırdım azBiri steam biri ea app. kernel seviye anti cheat muhabbeti var steam de win 11 de sıkıntı yaşanabilir yazmıştı dün birisi bi araştırın.