Mrhumanape
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
MSI SPATIUM M480 PRO ve Samsung 990 PRO arasında kaldım. Bunları kullanan var mı, siz olsaydınız hangisini alırdınız? Samsung'un firmware sıkıntıları çözüldü mü?
Bütçe nedir? Bir çok model var.
çok fark olmasa msı kağıt üstünde bir tık daha önde üstelik soğutmasıda var bence msıMSI SPATIUM M480 PRO ve Samsung 990 PRO arasında kaldım. Bunları kullanan var mı, siz olsaydınız hangisini alırdınız? Samsung'un firmware sıkıntıları çözüldü mü?
700 TL civarında fark şu an.Fiyat farkı ne kadar? 200-300 tl ise 990 PRO, 1000 lira hatta belki 500 tl ise MSI al.
Ben de öyle düşündüm ama Samsung güvenilirliği ve yorumları bi' tık daha fazla, bilemedim ondan.çok fark olmasa msı kağıt üstünde bir tık daha önde üstelik soğutmasıda var bence msı
Yok hocam, sadece oyun için kullanacağım.İkisi de uzun ömürlü eğer fiyat farkı yoksa 990 Pro daha iyi olur. Eğer günlük kullanım render ıvır zıvır yok dersen MSI'da gönül rahatlığı ile alabilirsin.
O zaman hangisi ucuzsa onu al.Ben de öyle düşündüm ama Samsung güvenilirliği ve yorumları bi' tık daha fazla, bilemedim ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam, sadece oyun için kullanacağım.
sadece oyun için kullanıcaksan msı alınır gibi sonuçta oyuna girdikten sonra hardiskte olsa oyun içi hızın değişmeyecek performansını tam olarak verirmi bilmiyorumBen de öyle düşündüm ama Samsung güvenilirliği ve yorumları bi' tık daha fazla, bilemedim ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam, sadece oyun için kullanacağım.
Aldım gitti, hadi bakalım.Dediğiniz gibi kağıt üstünde, görünüşe göre gerçek perfonmansı verdiği değerin 300-200 civarı altında gösteriyor. MSI'ın SSD softwaresini bilmiyorum ama herhalde biraz donan bir şeydirneyse MSI al 700 tl farkına değmez gibi
Düşünmeden 990 Pro alabilirsin bence. Zaten Samsung SSD piyasasının babası sayılır bütçem olsa direkt Samsunga bakardım yani.MSI SPATIUM M480 PRO ve Samsung 990 PRO arasında kaldım. Bunları kullanan var mı, siz olsaydınız hangisini alırdınız? Samsung'un firmware sıkıntıları çözüldü mü?