Valorant hesabım ne kadar eder

Haaland

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
hesabın ilk sahibi benim itemsatışta ilan açıcam nasıl bir fiyat belirlemeliyim sizce hesap 374lvl bayadır rank açmıyorum
içindeki skinler bu şekilde
vandal............
Arcane
asil
yağmacı
aemondır
anomali
cesur yürek
delipop
ejderin buyruğu
evori rüyakanatlar
felaketin kalbi
gaıanın intikamı
kaousun başlangıcı
kuronami
ulupençe
yıldız belası
zamanın ötesi
sürat canavarı
bıçaklar............
champions 2024 kılıcı
yağmacı karambit
anomali kelebek
arcane eldivenleri
gaıanın gazabı
kuronami bıçak
popstar ışık çubuğu
sürat canavarı kılıcı
yağmacı bıçak
phantom.........
champions 2024
anomali
asil
iyon
protokol
radiant entertainment
spectrum
sherif..........
seri tetik
anomali
iyon
kuronami
sürat canavarı
operatör:..................
ejder ateşi
tork
guardian...........
fatih
spectre........
asil
kuronami
anomali
ghost..............
fatih yağmacı
cesur yürek
anomali
classic.....
asil
short......
kaousun başlangıcı
judge....
delipop
bucky.....
sürat canavarı
stinger.....
sürat canavarı
buldog....
spectrum
marshall....
fatih
seri tetik
kuronami
outlaw....
rgx
ares....
iyon
odin.....
asil
frenzy....
ejder ateşi

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    36.2 KB · Hit: 70
  • VALORANT_2025.08.05-09.38.webp
    VALORANT_2025.08.05-09.38.webp
    123.6 KB · Hit: 68
Valorant eskisi kadar oynanan bir oyun değil artık. Yatırdığın paranın yarısına bile zor satarsın. Benim de bu çara yakın hesabım var. 4 aya yakın ilanda kaldı 2 hafta önce 12.000 TL'ye alıcı buldum fakat anlaşamadık.

Valorant eskisi kadar oynanan bir oyun değil artık. Yatırdığın paranın yarısına bile zor satarsın. Benim de bu çara yakın hesabım var. 4 aya yakın ilanda kaldı 2 hafta önce 12.000 TL'ye alıcı buldum fakat anlaşamadık.
yatırdığım paraya gitmeyeceğini biliyorum ama en azından 14-15e falan satabilsem iyi olurdu

yatırdığım paraya gitmeyeceğini biliyorum ama en azından 14-15e falan satabilsem iyi olurdu
İlana 14.000'den koy bence, teklif sunarlar ona göre satarsın. Zor ama dene şansını. 2023-2024 yıllarında çok hesap satışı yaptım. Ancak son aylarda ilanlara yazı bile yazmıyorlar artık. Eskiden sürekli teklif, hesap ile ilgili soru vs gelirdi. Şu an mesaj atan bile çok az.

hesabın ilk sahibi benim itemsatışta ilan açıcam nasıl bir fiyat belirlemeliyim sizce hesap 374lvl bayadır rank açmıyorum
içindeki skinler bu şekilde
vandal............
Arcane
asil
yağmacı
aemondır
anomali
cesur yürek
delipop
ejderin buyruğu
evori rüyakanatlar
felaketin kalbi
gaıanın intikamı
kaousun başlangıcı
kuronami
ulupençe
yıldız belası
zamanın ötesi
sürat canavarı
bıçaklar............
champions 2024 kılıcı
yağmacı karambit
anomali kelebek
arcane eldivenleri
gaıanın gazabı
kuronami bıçak
popstar ışık çubuğu
sürat canavarı kılıcı
yağmacı bıçak
phantom.........
champions 2024
anomali
asil
iyon
protokol
radiant entertainment
spectrum
sherif..........
seri tetik
anomali
iyon
kuronami
sürat canavarı
operatör:..................
ejder ateşi
tork
guardian...........
fatih
spectre........
asil
kuronami
anomali
ghost..............
fatih yağmacı
cesur yürek
anomali
classic.....
asil
short......
kaousun başlangıcı
judge....
delipop
bucky.....
sürat canavarı
stinger.....
sürat canavarı
buldog....
spectrum
marshall....
fatih
seri tetik
kuronami
outlaw....
rgx
ares....
iyon
odin.....
asil
frenzy....
ejder ateşi
0 tl kimsebu kadar paraya almaz Çünkü ban yeme riski çok yüksek

0 tl kimsebu kadar paraya almaz Çünkü ban yeme riski çok yüksek
başka şehirdeki arkadaşım hesabımda oynuyordu ban yeme gibi bir durumla karşılaşmadım hiç yese bile ticket atıp hesabın eski bilgileriyle açtırılabiliyor bir arkadaşımın başına gelmişti açtılar

İlana 14.000'den koy bence, teklif sunarlar ona göre satarsın. Zor ama dene şansını. 2023-2024 yıllarında çok hesap satışı yaptım. Ancak son aylarda ilanlara yazı bile yazmıyorlar artık. Eskiden sürekli teklif, hesap ile ilgili soru vs gelirdi. Şu an mesaj atan bile çok az.
15ten açtım duruma göre fiyatı düşürürüm

başka şehirdeki arkadaşım hesabımda oynuyordu ban yeme gibi bir durumla karşılaşmadım hiç yese bile ticket atıp hesabın eski bilgileriyle açtırılabiliyor bir arkadaşımın başına gelmişti açtılar
Arkadaşının başına gelen çalınma falandır çünkü hesap paylaşımına uzun ban atıyorlar

Ban değil hesap sahibi istediği gibi geri çekebilir hesabı riota ticket atarak. Hiç kimse bunun riskini bile bile 15k vermez eğer aklı varsa.

Şahsen 14 bin tl vermem sıfırdan bana ait olmayan çara ban geçmişini bilemem geri çekilme ihtimali vR satıcı tarafından illaha 14 vereceksem kendim yatırırım kafam rahat olur

Ban değil hesap sahibi istediği gibi geri çekebilir hesabı riota ticket atarak. Hiç kimse bunun riskini bile bile 15k vermez eğer aklı varsa.
Ban da ayrı risk hessapd paylaşımına hwid bile atıyorlar

Geri