İş görüşmesinden ne kadar süre sonra geri dönüş yaparlar?

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bir hastaneye radyoloji teknikeri olarak başvurmuştum online görüşmede boşluk yok idari işler düşünürmüsünüz dediler olur dedim 3 gün sonra bir cuma günü aradılar ve yüz yüze görüşmeye çağırdılar cv mi genel müdürlükten biri verdi referans olarak işe alım uzmanı hasta hizmetleri müdürü+1 kişi ile daha görüştüm hatta hasta hizmetleri müdürü sizi beğenmeseler benimle görüştürmezdi dedi hala geri dönüş olmadı mail atmayı düşündüm işe alım uzmanı görüşme için bir mail göndermişti ordaki epostaya mı yazsam değerlendirme süreci sonuçlandımı vs diye?

alacak olsalar en geç 1 hafta içinde dönerlerdi. almayacaklar kesin.

Cuma günü oldu hocam görüşme hafta sonu çalışmıyorlar bugün 2.gün aslında pazartesi ile beraber
Cuma günü görüştüysen birkaç gün daha bekle bence bazen yoğunluk oluyor ik tarafında. Üst Yönetim/Patrondan onay almak için vakit bulamamış olabilirler

Cuma günü oldu hocam görüşme hafta sonu çalışmıyorlar bugün 2.gün aslında pazartesi ile beraber
beklemeye devam ozmn. yapacak bir şey yok. ayrıca tek bir yere cv bırakıp onu beklemek zaman kaybı. gereksinimleri karşıladığın tüm firmalara cv bırakmanı öneririm.

Cuma günü görüştüysen birkaç gün daha bekle bence bazen yoğunluk oluyor ik tarafında. Üst Yönetim/Patrondan onay almak için vakit bulamamış olabilirler
Yarın bana görüşme adresini mail atan işe alım uzmanına mail atsam nasıl olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklemeye devam ozmn. yapacak bir şey yok. ayrıca tek bir yere cv bırakıp onu beklemek zaman kaybı. gereksinimleri karşıladığın tüm firmalara cv bırakmanı öneririm.
Teşekkürler hocam

Geri