❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 05/08 saat 18.00'da başlıyor

ben konu açınca kötü olanlar geliyor hep. KB84L direnişçisi olarak 1 hafta sonrayı bekliyorum.

KB902L 1300₺

Kraken StarBlaze 1500₺

Fuxi-H3 800₺

M9068 1500₺

H668 BT 500₺

ST7033 200₺

PJ216 Pro 5000₺

KB261WB 500₺

GC936A 4500₺
Saat çok güzelmiş be.

Güzel mi hocam bende aldım ama bakmadan verdim sipariş
Yav çokta kötü değil ama 550-650 falan olsaydı o zaman çok mantıklı olurdu 850tl de fena değil hayırlı olsun

h3 nasıl hocam elimde h2002p var onla karsılastırırsak falan nasıl ben kablosuz diye almak istiyorum
Güzel mi hocam bende aldım ama bakmadan verdim sipariş
Arkadaşlar çoğu kişi kötü diyor ama ne beklediğinize bağlı. Ben ayda yılda bir hikayeli oyun oynuyorum, bir de Müslüm Gürses dinliyorum xD genelde youtube vs.

Seste patlama çatlama cızırtı yok, dikkat dağıtıp rahatsız edecek gecikme yok, şarjı fena değil, kafada rahat. Fiyat da 800 ve hem Wireless hem Bluettoh desteği var. Kötü diyene ketçap mayonez de olsun mu derler :)

Süper iyi, müq diyemem ama 4. kez aldıracak kadar da iş görüyor. kendim 3 tane kullandım sattım, kardeşim 1.5 senedir kullanıyor 4. dediğim de bu. 1 kez açılmadı, garantiye gitti 1 gün sonra sıfırını verdiler. Garantisi de güzel yani. Mikrofonu da iş görür, öyle G435 gibi nefes sesi falan almıyor

Uzun lafın kısası 800-1000TL'nin karşılığı bir ürün ve iş görür. Kötü, çöp diyenlerin düşüncesine saygım var ancak abartıyorlar. 3 sene G435, 2 sene G535 kullanan biri olarak onlardan sonra vay efendim bunu niye aldım, kötüymüş dedirtmedi.

Arkadaşlar çoğu kişi kötü diyor ama ne beklediğinize bağlı. Ben ayda yılda bir hikayeli oyun oynuyorum, bir de Müslüm Gürses dinliyorum xD genelde youtube vs.

Seste patlama çatlama cızırtı yok, dikkat dağıtıp rahatsız edecek gecikme yok, şarjı fena değil, kafada rahat. Fiyat da 800 ve Wireless. Kötü diyene ketçap mayonez de olsun mu derler :)
Süper iyi, müq diyemem ama 4. kez aldıracak kadar da iş görüyor. kendim 3 tane kullandım sattım, kardeşim 1.5 senedir kullanıyor 4. dediğim de bu. 1 kez açılmadı, garantiye gitti 1 gün sonra sıfırını verdiler. Garantisi de güzel yani. Mikrofonu da iş görür, öyle G435 gibi nefes sesi falan almıyor

Uzun lafın kısası 800-1000TL'nin karşılığı bir ürün ve iş görür. Kötü, çöp diyenlerin düşüncesine saygım var ancak abartıyorlar
Bencede 850tl ye göre iyi. Çöp diyenler abartıyor ama indirim biraz az yapmışlar bu sefer

Seste patlama çatlama cızırtı yok, dikkat dağıtıp rahatsız edecek gecikme yok, şarjı fena değil, kafada rahat. Fiyat da 800 ve hem Wireless hem Bluettoh desteği var. Kötü diyene ketçap mayonez de olsun mu derler :)

Uzun lafın kısası 800-1000TL'nin karşılığı bir ürün ve iş görür. Kötü, çöp diyenlerin düşüncesine saygım var ancak abartıyorlar. 3 sene G435, 2 sene G535 kullanan biri olarak onlardan sonra vay efendim bunu niye aldım, kötüymüş dedirtmedi.
renk secebilseydik alirdim yedek olarak,
siyah isterdim

renk secebilseydik alirdim yedek olarak,
siyah isterdim
bu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum

Geri