hocam biraz araştırdım pek iyi şeyler demiyorlar fuxi h3 hakkındaBeyler " Havit Gamenote Fuxi-H3 Kablosuz Kulaklık " Alınır Mı Sizce ?
" Havit H668BT " Modelini Aldım Üstüne Fuxi-H3 Almaya Değer Mi Yoksa ?
denk gelişe bak yabu segmentte bir üründen kimse premium duruş beklemiyor ama Beyazı çok daha premium duruyor siyaha göre. Siyah bim malı kulaklık gibi. 3 rengi de kullandım en güzeli beyaz. Öyle çabuk leke tutmuyor 2-3 haftada bir ıslak mendille silip geçiyordum
Mikrofon bekliyorum gelmiyor ya. İlk hafta almadığıma pişman oldum
aldın neden kullanmıyorsun![]()
Havit Gamenote GK59 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu
Çevresel Gürültü Önleme RGB Işıklandırma 18 dB Sinyal Gürültü Oranı 50 Hz - 16000 Hz Frekans 3.5mm Jack ve Type-C Bağlantı 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Elimde Mevcut İstermisin![]()
bilgisayarında sorun olabilirmih7 de iyi degil aldim pisman oldum iade edebilen nadir kisilerdenim.
seslerde robotlasma vs. oluyor hocam surekli, masabasinda oturmama ragmen surekli kopuyor baglanti mikrofonda robotik sesler gonderiyor mesafesi de iyi degil. kotu yani anlayacagin
kafa olarak; kulakligin isaretledigim kismi kulagimi dayanilmayacak sekilde acitiyordu.
Valla İhtiyacım Yok Uygun Diye Alıyorum .aldın neden kullanmıyorsunsoru ekleri ayrı yazılır
Zatenh7 kötüyse bunun alt versiyonu h3 daha kötüdür hocam![]()
tıpkı benim LGA775 anakartlarım gibi. elden çıkaramadım ben de. bedava veriyorum alan da yok arkadaş. kargo parasına yine değmiyor aslında bir de o varValla İhtiyacım Yok Uygun Diye Alıyorum .
Çevremdeki Arkadaşlara Öneriyorum Alıyorsalar Alıyorlar Almıyorlarsada Köşede Duruyor .
forvet gelirimKlavyeyi kullanan bilen var mı arkadaşlar ? Allahını seven defansa gelsin![]()