Kart değerleri iyiyse mantıklıAlacağım GPU: Palit GeForce RTX 3080 Ti GameRock OC
Vereceğim GPU: Asus Dual Radeon RX 7800 XT OC
Sizce mantıklı bir takas olur mu?
Ben kendi kartımın değerlerini gönderdim, şuanda diğer kartın testleri bekliyorumKart değerleri iyiyse mantıklı
Siz olsanız böyle bir takas yapar mıydınız hocam? Ben AMD'den bıktığım için yapmak istiyorum ama bir yandan da psu'm yeter mi diye korkmuyor değilim.Kart değerleri iyiyse mantıklı
Kaçlık psu var ki sende? Yapardım bu arada amd ekran kartlarından huylanmaya başladım FP umrumda değil 3k fazla verir Nvidia alırımBen kendi kartımın değerlerini gönderdim, şuanda diğer kartın testleri bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz olsanız böyle bir takas yapar mıydınız hocam? Ben AMD'den bıktığım için yapmak istiyorum ama bir yandan da psu'm yeter mi diye korkmuyor değilim.
400w çekiyormuş O Ekran Kartı sanırım yetmeyecek 850ye geçmen gerekebilirENERMAX MAXPRO III 700W var hocam
Geçmesem bir sıkıntı olur mu hocam? Yani en kötü ihtimal ne olabilir ki? Sistem kapanır herhalde. PSU ya da GPU yanmaz diye düşünüyorum. Undervolt denerim tabii...400w çekiyormuş O Ekran Kartı sanırım yetmeyecek 850ye geçmen gerekebilir
Aslında ekran kartını takip denesen en iyisi olur bide işlemcin nedirUndervolt yapsam mesela yine ucu ucuna mı olur hocam, yoksa daha da rahatlar mı
Ekran kartı şuan bende değil hocam henüz takas işlemi gerçekleşmedi. İşlemcim imzamda da yazdığı gibi R5 7600 (Undervoltlu + 0.2GHz overclocklu kullanıyorum)Aslında ekran kartını takip denesen en iyisi olur bide işlemcin nedir
PSU ucu ucuna yetebilir ama 800w üstü alsan çok iyi olurEkran kartı şuan bende değil hocam henüz takas işlemi gerçekleşmedi. İşlemcim imzamda da yazdığı gibi R5 7600 (Undervoltlu + 0.2GHz overclocklu kullanıyorum)
Yerinde olsam geçerim ucu ucuna kullanmaktan iyidir olurda 40 50 serisine geçersen sorun olmazGeçmesem bir sıkıntı olur mu hocam? Yani en kötü ihtimal ne olabilir ki? Sistem kapanır herhalde. PSU ya da GPU yanmaz diye düşünüyorum. Undervolt denerim tabii...