Öneri Mantıklı bir takas olmuş mu?

Hangisini soruyorsun egsozlar thermalright alttakiler prism IV pro reverse fan yanda dik olanlar lianli TL wireless reverse fan
thermalright'ın reverse hali var mı hocam (siyah)

Ama bilemiyorum ya guvenesim gelmiyor muhtemelen mahalle esnafı falan istanbulda alıp satan kişi alsat tamir vesaire yapan sanırım alsammı ki acaba
face de sapphire pulse jelatinli 27 kydı geçen. İyi falan değil arkadaşlar 32 k başkasının elinden kart alıyosun. Bir de cash olarak bağlıyorsun o parayı. Saçmalamayın. En azından 2-3 k fazla verip siteden aldığınızda hem taksitli hem de içiniz rahat alıyosunuz. İkinci el karta cash verebilecek paranız varsa face gruplarında takılacaksınız sahibindende değil

face de sapphire pulse jelatinli 27 kydı geçen. İyi falan değil arkadaşlar 32 k başkasının elinden kart alıyosun. Bir de cash olarak bağlıyorsun o parayı. Saçmalamayın. En azından 2-3 k fazla verip siteden aldığınızda hem taksitli hem de içiniz rahat alıyosunuz. İkinci el karta cash verebilecek paranız varsa face gruplarında takılacaksınız sahibindende değil
Sözde 0 kapalı kutu ama güven vermiyor işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama aynı kartı 5 6 k farkla internetten alabiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Sözde 0 kapalı kutu ama güven vermiyor işte

Ama aynı kartı 5 6 k farkla internetten alabiliyorum
demek istediğimi anlamadın. arkadaş da bir şahıstan almış firmadan değil. bu durumda faceden de alışveriş yapabilir daha karlı olurdu onun için

Evet müşteri yorumları kalitesiz olduğunu doğruluyor 🤣

demek istediğimi anlamadın. arkadaş da bir şahıstan almış firmadan değil. bu durumda faceden de alışveriş yapabilir daha karlı olurdu onun için
Sarı sitede dediğim kartta normal al sat yapan birine aitti firma değil ama doğru facebook da daha ucuza uyguna bulunuyor

Dragos pek önerilmiyor kalitesiz sanırım temudan prism IV pro reverse daha mantıklı olabilir 3 adet 1.1k sanırım
prism 4 pro tanesi gümrük vergisi ile 400'e denl geliyor tek artısı reverse hali var onun dışında çokta bir artısı olmayan bir fan

Bence iyi yapmışsın onları satmakla uğraşsan bir tane dolandıcırıya gelsen vs. zaman kayıplarını da eklersek bakım masrafı şu bu tertemiz 5070 keyfine bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
prism 4 pro tanesi gümrük vergisi ile 400'e denl geliyor tek artısı reverse hali var onun dışında çokta bir artısı olmayan bir fan
Total ben 1.1k ya aldım dragostan iyidir

Evet müşteri yorumları kalitesiz olduğunu doğruluyor
Kendim bulup paylaşmıyorum, moderatörden görmüştüm ama günahını almayayım o da ne olduğu belli değil demişti zaten. 1000 TL'ye 4 tane reverse fan alıp performans beklemek zaten saçmalık olur. Boşlukları doldurmak için, görüntü için alınır alınırsa ama yorumlara bakılırsa o işe de yaramıyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,041
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri