drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,011
Hangisini soruyorsun egsozlar thermalright alttakiler prism IV pro reverse fan yanda dik olanlar lianli TL wireless reverse fanaynalı fan link?
Hangisini soruyorsun egsozlar thermalright alttakiler prism IV pro reverse fan yanda dik olanlar lianli TL wireless reverse fanaynalı fan link?
Ben göremedim o yüzden temudan prism IV pro reverse fan alıp alta taktımthermalright'ın reverse hali var mı hocam (siyah)
face de sapphire pulse jelatinli 27 kydı geçen. İyi falan değil arkadaşlar 32 k başkasının elinden kart alıyosun. Bir de cash olarak bağlıyorsun o parayı. Saçmalamayın. En azından 2-3 k fazla verip siteden aldığınızda hem taksitli hem de içiniz rahat alıyosunuz. İkinci el karta cash verebilecek paranız varsa face gruplarında takılacaksınız sahibindende değilAma bilemiyorum ya guvenesim gelmiyor muhtemelen mahalle esnafı falan istanbulda alıp satan kişi alsat tamir vesaire yapan sanırım alsammı ki acaba
Sözde 0 kapalı kutu ama güven vermiyor işteface de sapphire pulse jelatinli 27 kydı geçen. İyi falan değil arkadaşlar 32 k başkasının elinden kart alıyosun. Bir de cash olarak bağlıyorsun o parayı. Saçmalamayın. En azından 2-3 k fazla verip siteden aldığınızda hem taksitli hem de içiniz rahat alıyosunuz. İkinci el karta cash verebilecek paranız varsa face gruplarında takılacaksınız sahibindende değil
Ama aynı kartı 5 6 k farkla internetten alabiliyorumface de sapphire pulse jelatinli 27 kydı geçen. İyi falan değil arkadaşlar 32 k başkasının elinden kart alıyosun. Bir de cash olarak bağlıyorsun o parayı. Saçmalamayın. En azından 2-3 k fazla verip siteden aldığınızda hem taksitli hem de içiniz rahat alıyosunuz. İkinci el karta cash verebilecek paranız varsa face gruplarında takılacaksınız sahibindende değil
Belki işini görür; https://www.akakce.com/kasa-fani/en...anda-pwm-4lu-set-siyah-fiyati,1037343358.htmlthermalright'ın reverse hali var mı hocam (siyah)
Dragos pek önerilmiyor kalitesiz sanırım temudan prism IV pro reverse daha mantıklı olabilir 3 adet 1.1k sanırım
demek istediğimi anlamadın. arkadaş da bir şahıstan almış firmadan değil. bu durumda faceden de alışveriş yapabilir daha karlı olurdu onun içinSözde 0 kapalı kutu ama güven vermiyor işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama aynı kartı 5 6 k farkla internetten alabiliyorum
Evet müşteri yorumları kalitesiz olduğunu doğruluyor
Sarı sitede dediğim kartta normal al sat yapan birine aitti firma değil ama doğru facebook da daha ucuza uyguna bulunuyordemek istediğimi anlamadın. arkadaş da bir şahıstan almış firmadan değil. bu durumda faceden de alışveriş yapabilir daha karlı olurdu onun için
prism 4 pro tanesi gümrük vergisi ile 400'e denl geliyor tek artısı reverse hali var onun dışında çokta bir artısı olmayan bir fanDragos pek önerilmiyor kalitesiz sanırım temudan prism IV pro reverse daha mantıklı olabilir 3 adet 1.1k sanırım
Total ben 1.1k ya aldım dragostan iyidirprism 4 pro tanesi gümrük vergisi ile 400'e denl geliyor tek artısı reverse hali var onun dışında çokta bir artısı olmayan bir fan
Kendim bulup paylaşmıyorum, moderatörden görmüştüm ama günahını almayayım o da ne olduğu belli değil demişti zaten. 1000 TL'ye 4 tane reverse fan alıp performans beklemek zaten saçmalık olur. Boşlukları doldurmak için, görüntü için alınır alınırsa ama yorumlara bakılırsa o işe de yaramıyormuş.Evet müşteri yorumları kalitesiz olduğunu doğruluyor