Öneri Mantıklı bir takas olmuş mu?

Hocam xfx Mercury siyah 9070 XT ye adam 31965 fiyat koymuş 0 kapalı kutu dedim benim ekran kartı üzerine ne kadar istersin dedim dedi kartına 15 k üzerine 16 isterim dedi alayım mı sizce? 9070 xt
çok iyi fiyat mercury üst model bir de.
Verdiklerim: Asus Dual 7800 XT / Zotac AMP Extreme GTX 1070 / +10.000₺
Aldığım: Asus Dual RTX 5070

Verdiğim gpular 2. eldi. İki kartta da cw vardı. Aldığım kart ise sıfır kapalı kutu. Sizce mantıklı bir takas olmuş mu? (Esnaf ile takas yaptım)
+10000 bir tık fazla gibi geldi onun harici güzel duruyor sırf cw var diye değiştirdiysen asus dual kronik cw sıkıntılı.

çok iyi fiyat mercury üst model bir de.

+10000 bir tık fazla gibi geldi onun harici güzel duruyor sırf cw var diye değiştirdiysen asus dual kronik cw sıkıntılı.
Ama bilemiyorum ya guvenesim gelmiyor muhtemelen mahalle esnafı falan istanbulda alıp satan kişi alsat tamir vesaire yapan sanırım alsammı ki acaba

Ama bilemiyorum ya guvenesim gelmiyor muhtemelen mahalle esnafı falan istanbulda alıp satan kişi alsat tamir vesaire yapan sanırım alsammı ki acaba
kapalı kutu diyor ondan dolayı bir tık daha güvenilir sayılır KFG varsa sorun çekme ihtimalin çok düşük.

Mantıklı Kanks Aferin

Hocam xfx Mercury siyah 9070 XT ye adam 31965 fiyat koymuş 0 kapalı kutu dedim benim ekran kartı üzerine ne kadar istersin dedim dedi kartına 15 k üzerine 16 isterim dedi alayım mı sizce? 9070 xt
Hiç fena takas değil. Hoşuna gittiyse neden olmasın.

kapalı kutu diyor ondan dolayı bir tık daha güvenilir sayılır KFG varsa sorun çekme ihtimalin çok düşük.
Ya normalde ben 0 alcamda tepe modeller neredeyse 5070 ti kazık fiyatlarına yakın ama beyaz bulamadım mercury beyaz olsa uff çekilir ama siyah var piyasada hep nitro+ modelinde hep gri üretiliyor sanırım beyazı yok galiba görmedim çünkü püre model alcamda pure soğutması ne kadar iyi olur ki?

Ya normalde ben 0 alcamda tepe modeller neredeyse 5070 ti kazık fiyatlarına yakın ama beyaz bulamadım mercury beyaz olsa uff çekilir ama siyah var piyasada hep nitro+ modelinde hep gri üretiliyor sanırım beyazı yok galiba görmedim çünkü püre model alcamda pure soğutması ne kadar iyi olur ki?
takas yapmayacaksan 9080xt bekle 9060xt çok iyi zaten.

Sırıtmaz. Soğutucun baya yer kapladığı için önünü kapatıyor. Kablo gibi uyumsuz olmaz.
Benim bu kasada sırıtmaz mı harbi hocam valla tepe model kaçırmak istemem ama bilemedim

Ekler

• IMG_20250828_015229_373.webp
    IMG_20250828_015229_373.webp
    836.3 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye