Stres testinde zaten işlemci %100 kullanıyor o sıcaklık normal. Boşta ve oyun içinde kaç derecede geziyor ona bakmak lazım.arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ama sıcaklık değerleri stres testinde 87 derece
islemci:r5 7600
soğutucu:thermalright assassins king 120 se
hocam boşta 45-46 derece ve videolarda max 70 dereceyi görüyoduStres testinde zaten işlemci %100 kullanıyor o sıcaklık normal. Boşta ve oyun içinde kaç derecede geziyor ona bakmak lazım.
evet özellikle dikkat ettimPlastiği çıkardınız dimi
Belki fan yönü ters olabilirhocam boşta 45-46 derece ve videolarda max 70 dereceyi görüyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet özellikle dikkat ettim
Kasa fanları doğrumu üstler ve arka egzoz olucakhayır hocam onada dikkat ettim fan ram tarafına bakıyor
hocam valoda bakıcam şimdi sonuçları yazayım bundada yüksekse termal macunu düzgün bir şekilde sürmeyi deneyeceğim x şeklinde sürdüm ama tam olmadı galibaStres testinde zaten işlemci %100 kullanıyor o sıcaklık normal. Boşta ve oyun içinde kaç derecede geziyor ona bakmak lazım.
Macun kalitesindede fark ederhocam valoda bakıcam şimdi sonuçları yazayım bundada yüksekse termal macunu düzgün bir şekilde sürmeyi deneyeceğim x şeklinde sürdüm ama tam olmadı galiba
kasa fanları zaten doğru hocam bundan önce stok fan kullanıyordum değerler aynı neredeyseKasa fanları doğrumu üstler ve arka egzoz olucak
içinden çıkanı sürdüm yanlış hatırlamıyorsam 8.5mw/k galibaMacun kalitesindede fark eder
büyük ihtimalle normal oda sıcaklığınız kaçarkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ama sıcaklık değerleri stres testinde 87 derece
islemci:r5 7600
soğutucu:thermalright assassins king 120 se
10 mw/k üstü macunlar kaliteli oluyor hocam belki ondan olabilirkasa fanları zaten doğru hocam bundan önce stok fan kullanıyordum değerler aynı neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içinden çıkanı sürdüm yanlış hatırlamıyorsam 8.5mw/k galiba
hocam izmirdeyim diyim sen anla artikbüyük ihtimalle normal oda sıcaklığınız kaç
valla olabilir hocam10 mw/k üstü macunlar kaliteli oluyor hocam belki ondan olabilir