raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Uygulamadan bakabilirsiniz
Nasıl bakıcam ?Uygulamadan bakabilirsiniz
Valla bana bildirim geldi ama hemen bitmiş 200 liralık felan kaldı sanırım, ana menüde üstte Yemek diye yer var oradan sağa kaydırınca kuponlar kısmında çıkıyorNerden bakıcaz anlamadım
Çoktan bitmişNasıl bakıcam ?
Bitti ama sağolun hocam bidahakine hızlıca bakarım en azındanValla bana bildirim geldi ama hemen bitmiş 200 liralık felan kaldı sanırım, ana menüde üstte Yemek diye yer var oradan sağa kaydırınca kuponlar kısmında çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Saat kaçta çıkıyor acaba bu kuponlar onu bilen yok mu? Bana bildirim geldi ama saatinde baksak belki öyle yetiştirizkuponu aldım ama tükendi kısaca çöp
ben senin konunu gördüm bilmiyomSaat kaçta çıkıyor acaba bu kuponlar onu bilen yok mu? Bana bildirim geldi ama saatinde baksak belki öyle yetiştiriz
millet rastgele ürün alıyor (tek ürün olmalı siparişte) sonra iptal ediyor saat 24:00kadar duruyor kupon20.11-12'de bildirimi geldi, 20.15'te yayınlandı. 1-2 dakika içinde kuponu kullanmak gerekiyor, kuponu alınca hesapta kalmıyor, süresi dolunca boşa gider.
Açık diye modlar banlamasın, herkesin de bilmesine gerek yok açıkçası.millet rastgele ürün alıyor (tek ürün olmalı siparişte) sonra iptal ediyor saat 24:00kadar duruyor kupon