Trendyol Mega Kuponlar Aktif!

Bu kuponlar için plus üyesi olmak şart mı?
Hayır gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu tren yolda hayatımda kupona denk gelmedim.
almadım site biyer yok ama bunların veriçe kuponun taaa. :D
Ben önceden çok denk geldim, rahat 15 bine yakın kupon indirimi kullandım. ne zaman ki bildirim üzeirnden ilerlediler işler değişti. Artık belirli kitleye yolluyorlar. bazılarına da geç yolluyorlar. Sorsanız herkese aynı yolluyorlar mış. Sistemleri berbat ki herkese aynı anda gitmiyor, bazılarına da hiç gitmiyor.

belirli kişilere veriyorlar diye düşünüyorum onu geçtim uzun zamandır mega kupona tıklasam bile bir hata oluştu yazıyor bildiğin 5 aydır aynı durum. müşteri temsilcisine sorunca da silip yükleyin diyor klasik cevap ama bir işe yaramıyor.

belirli kişilere veriyorlar diye düşünüyorum onu geçtim uzun zamandır mega kupona tıklasam bile bir hata oluştu yazıyor bildiğin 5 aydır aynı durum. müşteri temsilcisine sorunca da silip yükleyin diyor klasik cevap ama bir işe yaramıyor.
Hangi operatörü kullanıyorsun?

turktelekom hocam
Türkcell olsa tarif ederdim ama telekomda nasıl oluyor bilmiyorum. Ama internet profilini kontrol et, aile veya çocuk profili ise onu genel veya kapalı hangisi en düşük ise onu yap, kısıtlamadan kaynaklı olabiliyor. Birde mobil veriyi 5 dakika kadar kapalı sakla sonra aç.

Telekomun sayfasında bilgiler var https://www.turktelekomguvenlik.com/bireysel/urunler-ve-hizmetler/guvenli-internet-hizmeti
GÜVENLİ İPTAL yazıp 2500 yolla.

TWUNGWXVYTQUX200 2000Tlye 200 TL belki işinize yarar ben kullanmayacağım hesaba özel mi bilmiyorum isteyen deneyebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,092
Üyeler
187,290
Son üye
emir0123
Geri