shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,029
onadamı bot yapmışlar.1 saniyede bitiyo
onadamı bot yapmışlar.1 saniyede bitiyo
Hayır gerek yokBu kuponlar için plus üyesi olmak şart mı?
Ben önceden çok denk geldim, rahat 15 bine yakın kupon indirimi kullandım. ne zaman ki bildirim üzeirnden ilerlediler işler değişti. Artık belirli kitleye yolluyorlar. bazılarına da geç yolluyorlar. Sorsanız herkese aynı yolluyorlar mış. Sistemleri berbat ki herkese aynı anda gitmiyor, bazılarına da hiç gitmiyor.bu tren yolda hayatımda kupona denk gelmedim.
almadım site biyer yok ama bunların veriçe kuponun taaa.![]()
Ben bi yetişemedim bu kuponlara ne hızla gdidyorsa artıkhocam bugün gelir mi tekrad bu mega kuponlar.
Hangi operatörü kullanıyorsun?belirli kişilere veriyorlar diye düşünüyorum onu geçtim uzun zamandır mega kupona tıklasam bile bir hata oluştu yazıyor bildiğin 5 aydır aynı durum. müşteri temsilcisine sorunca da silip yükleyin diyor klasik cevap ama bir işe yaramıyor.
turktelekom hocamHangi operatörü kullanıyorsun?
Türkcell olsa tarif ederdim ama telekomda nasıl oluyor bilmiyorum. Ama internet profilini kontrol et, aile veya çocuk profili ise onu genel veya kapalı hangisi en düşük ise onu yap, kısıtlamadan kaynaklı olabiliyor. Birde mobil veriyi 5 dakika kadar kapalı sakla sonra aç.turktelekom hocam